Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haţegan, contribuţie decisivă în barajul Irlanda de Nord-Elveţia! Ce penalty a putut să dea: ”Nu poţi să iei o asemenea decizie”

Haţegan, contribuţie decisivă în barajul Irlanda de Nord-Elveţia! Ce penalty a putut să dea: ”Nu poţi să iei o asemenea decizie”
Comentarii

Ovidiu Haţegan a contribuit decisiv la rezultatul meciului dintre Irlanda de Nord şi Elveţia, în prima manşă a barajului de calificare la Mondialul din Rusia. În cea de-a doua partidă a serii, Croaţia a distrus-o pe Grecia şi e ca şi calificată la turneul final din 2018

Ovidiu Haţegan a acordat o lovitură de pedeapsă pentru Elveţia, după un presupus henţ al lui Evans, în minutul 57. Reluările au arătat că fotbalistul gazdelor nu a atins mingea cu mâna. Rodriguez a transformat şi Elveţia a câştigat cu 1-0 şi porneşte cu prima şansă în retur!

Arbitrul român e făcut praf de irlandezi. ”Elveţienii nici măcar n-au cerut penalty, ceea ce e şi mai rău pentru arbitru. E ridicol să dai un astfel de penalty. Au fost două decizii împotriva noastră. Un cartonaş roşu neacordat Elveţiei şi acum asta. E dureros", a spus Keith Gillespie, fost jucător al Irlandei de Nord.

În cealaltă partidă a serii, Croaţia a câştigat cu 4-1 meciul cu Grecia şi are deja biletele asigurate pentru Mondialul din Rusia.

Afla mai multe despre: hateganirlanda de nordelvetiagreciabarajcroatia 

viewscnt
Articole similare