Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hazard nu este singura ţintă a Realului! Noul superstar dorit pe Bernabeu

Hazard nu este singura ţintă a Realului!  Noul superstar dorit pe Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este disperată să acopere golul lăsat de plecarea lui Cristiano Ronaldo. Ultimul pe lista galaticilor pentru un transfer istoric este Raheem Sterling, englezul lui Manchester City.

Realul pregăteşte din timp loviturile pentru perioada de mercato din luna ianuarie. Pentru a se bate din nou cu şanse mari la trofeul Champions League, trupa blanco este dispusă să scoată bani mulţi din vistieria clubului. Cum afacerea Hazard ar putea să nu se concretizeze, madrilenii au o variantă de rezervă.

Raheem Sterling este dorit la campioana Europei fiind considerat omul perfect pentru înlocuirea lui Cristiano Ronaldo. Englezul de 23 de ani încă nu s-a înţeles cu şefii lui City pentru o prelungire a contractului scandent în vara lui 2020 şi astfel poate fi mai uşor transferat pe Bernabeu. 

Interesul Realului pentru mijlocaşul englez nu este întâmplător. Sterling a avut un sezon 2017 -2018 de excepţie. A marcat în Premier League 18 goluri în 33 de meciuri, de două ori mai multe decât în al doilea sezon ca eficacitate din carieră. Raheem înscrisese de nouă ori pentru Liverpool în stagiunea 2013 -2014.

Afla mai multe despre: sterlingreal madridmanchester city 

viewscnt
Articole similare