You are here:

Helmut Duckadam ceartă un fotbalist de la FCSB: "Nu ai voie" | VIDEO

Helmut Duckadam ceartă un fotbalist de la FCSB: "Nu ai voie" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Olaru este cea mai mare absenţă a FCSB-ului în meciul de joi, cu Rangers, din Europa League. O reacţie dură a avut-o Helmut Duckadam, care cere sancţiuni dure pentru jucătorii care iau prea multe cartonaşe.

Helmut Duckadam ar lua o decizie drastică în privinţa lui Daius Olaru

FCSB vrea să continue parcursul perfect în Europa League. Are punctaj maxim după primele două meciuri şi e pe locul patru, după Lazio, Lyon şi Tottenham. 

Campioana Superligii se deplasează joi pe terenul lui Rangers, care are doar trei puncte în Europa. 

Helmut Duckadam speră ca FCSB să ducă lupta pe ambele fronturi şi să ajungă cât mai repede în fotoliul de lider al Superligii. Campioana are meci duminică acasă, cu Rapid. 

"Da, pentru că nu-ţi garantează nimeni, în momentul în care odihneşti anumiţi jucători... nu-ţi garantează nimeni cu Rapidul. Ar fi păcat, pentru că într-adevăr FCSB traversează o perioadă foarte bună, atât în campionat, cât şi în Europa şi ar fi păcat să se întrerupă această serie", a spus fostul preşedinte de imagine al clubului bucureştean. 

FCSB nu se va baza pe căpitanul Darius Olaru în meciul de la Glasgow. Acesta a luat roşu cu PAOK şi este suspendat o partidă. 

"Da, de mult timp are aceste ieşiri. Nu ştiu de ce nu se poate controla, pentru că este un jucător foarte bun şi cred că acest lucru îl trage înapoi. Daca va merge în străinătate, acolo se va pune mult accent pe acest lucru.

Nu ai voie să iei cartonaşe şi să nu joci în jocurile importante pentru echipa ta că nu-ţi poţi stăpâni nervii", a mai spus Helmut Duckadam. 

  • 18 meciuri, 10 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Darius Olaru la FCSB, în acest sezon. 

 

Afla mai multe despre: helmut duckadamhelmut duckadam fcsbdarius olaru 

viewscnt
Articole similare