Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam îl contrazice pe Becali: „Se vede clar că l-a lovit în mână pe Pantea! Când pierzi, cauţi un ţap ispăşitor”

Helmut Duckadam îl contrazice pe Becali: „Se vede clar că l-a lovit în mână pe Pantea! Când pierzi, cauţi un ţap ispăşitor”

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit prima înfrângere din acest campionat, scor 1-2, împotriva celor de la UTA.

Helmut Duckadam îl contrazice pe Becali: „Se vede clar că l-a lovit în mână pe Pantea! Când pierzi, cauţi un ţap ispăşitor”

Deşi Gigi Becali a criticat dur arbitrajul după meci, Helmut Duckadam are o altă părere. „Eroul de la Sevilla” consideră că FCSB ar fi trebuit să câştige meciul, indiferent de arbitrajul nefavorabil. Ba mai mult, fostul portar crede că penalty-ul acordat pentru UTA a fost decizia corectă.

„Aradul e un oraş care ţine cu Dinamo Bucureşti, niciodată nu a ţinut cu Steaua. Ambiţia a fost mare din partea lui Rednic şi UTA. Şi-au dorit foarte mult să facă un joc bun.

Am văzut multe penalty-uri acordate în acest început de campionat, unele şi mai discutabile ca acestea. Sigur că a fost o fază foarte grea. Din spate, pe filmare, se vede clar că îl loveşte în mână. Nu avem cum să vedem dacă îl loveşte înainte în piept. Eu cred că se face mult prea mult tam-tam pe această fază. FCSB trebuia să se impună, chiar dacă s-a dat acel penalty. Tind să cred că 70% a fost penalty.

Eu cred că se pune prea mult accent pe arbitraj. Nu cred că a fost atât de tendenţios. Când echipele pierd, caută un ţap ispăşitor”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit Playsport.

Declaraţiile făcute de Gigi Becali

„La meciul de aseară trebuie comentat doar arbitrajul. L-au câştigat arbitrii. Nu atinge mâna şi tu zici că e 11 metri. Nu vezi? S-a împins mâna, da, dar dacă mă loveşti cu ceva în piept se duce şi mâna din instinct. Chiar dacă a atins mâna, a atins întâi pieptul, o altă parte a corpului şi nu e 11 metri. Cică a ţipat ăla, Istvan (n.r - se referă la Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs).

Eu îl întreb pe Istvan dacă mai are ceva nepoţi să mă ţină toată viaţa în lovituri d-astea. De când sunt în fotbal, numai belele am avut cu Istvan. Arbitru mare a fost şi este şi acum, dar când mă arbitrează pe mine greşeşte, nu mai e mare. Acum mi l-a dat şi pe fra-su. De unde l-a scos, bă, din căciulă? Mai are vreun nepot să-l facă arbitru, să fie toţi ungurii la mine? Cum să mai iei campionate aşa? 

Ei, ungurii, au ceva cu mine. Ce au? Eu mă lupt cu CFR-ul. Ei stau la Cluj. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan (n.r - se referă la Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj). Trebuie văzut integritatea, Federaţia cu câţi bani l-a luat. Cât e metrul pătrat? 1.800? Cu cât ţi l-a dat ţie?

N-ai cum! 11 metri şi eliminare. Dacă dai 11 metri, cum să joc fotbal? Probabil nu le convenea dacă se duce FCSB prea mult şi nu mai are public. Ce să mai vadă lumea fotbal dacă FCSB e detaşată? Pe cine să vadă? Pe CFR şi Rapid? Ăia de la Rapid n-au nevoie să vadă, se duc 3.000 în Giuleşti şi gata, n-au nevoie la televizor. Dinamo mai are prin ţară, dar săraca ce să facă ea? Mai se uită la Craiova, se duc la meci şi atât. FCSB, atât! Dacă noi ne detaşam, ei ce fac? Nu mai fac fotbal în România", a spus Gigi Becali, marţi, la prânz.

Afla mai multe despre: helmut duckadamfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare