Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam, prezent la Campionatele Naţionale de oină pe plajă, de la Eforie Nord: ”Cred că eram foarte bun la prindere!”

Helmut Duckadam, prezent la Campionatele Naţionale de oină pe plajă, de la Eforie Nord: ”Cred că eram foarte bun la prindere!”

Alte sporturi

Comentarii

”Eroul de la Sevilla”, Helmut Duckadam, a dat curs invitaţiei preşedintelui Federaţiei Române de Oină, Nicolae Dobre, de a fi prezent la Campionatele Naţionale de oină pe plajă rezervate junioarelor şi senioarelor.

  • Helmut Duckadam a intrat în istoria fotbalului după ce a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri  în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, contra Barcelonei, şi a adus trofeul formaţiei sale, Steaua Bucureşti.

Helmut Duckadam, fanul oinei

Miercuri dimineaţă. pe plaja din staţiunea Eforie Nord, fostul mare internaţional a dat lovitura de începere în întrecerea rezervată junioarelor III, exersând apoi lovirea mingii cu bastonul, unde s-a descurcat foarte bine.

Mă onorează invitaţia de a fi prezent la o competiţie de oină pe plajă. Eu sunt originar dintr-un judeţ, Arad, unde este o frumoasă tradiţie în practicarea oinei, chiar şi în zilele noastre.

Consider că aş fi avut un randament foarte bun la prindere, deoarece sunt avantajat de faptul că am mâini mari.

Felicit din toată inima conducerea Federaţiei de Oină pentru depunerea eforturilor de a continua tradiţia practicării sportului nostru naţional. Am constatat că în calendarul competiţional sunt foarte multe turnee, ceea ce este un lucru benefic în orice sport”, ne-a declarat Helmut Duckadam.

Extrem de jovial, fostul portar a acceptat socializarea cu sportivele prezente la competiţii, făcând numeroase fotografii şi împărţind autografe.

Mulţumim mult, Helmut Duckadam, pentru că te-ai alăturat personalităţilor care promovează oina!”, a fost mesajul Federaţiei Române de Oină pentru legendarul portar.

Afla mai multe despre: helmut duckadamoina 

viewscnt
Articole similare