Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam s-a revoltat după ce a văzut suspendarea lui Săpunaru: ”Dacă era o altă echipă, din provincie, cred că-i umfla de nu se vedeau!”

Helmut Duckadam s-a revoltat după ce a văzut suspendarea lui Săpunaru: ”Dacă era o altă echipă, din provincie, cred că-i umfla de nu se vedeau!”

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost protagonistul incidentelor care au avut loc pe stadionul din Târgu Jiu.

Astfel, Comisia de Disciplină a luat decizia de a-l suspenda o etapă pe Săpunaru. Pe lângă acest lucru, fundaşul Rapidului a primit şi o amendă de 9.400 lei. Mutu susţine că cei de la Rapid se aşteptau la o suspendare a lui Săpunaru. 

Helmut Duckadam a fost uimit când a văzut că Săpunaru a fost suspendat doar o etapă. El spune că dacă era vorba de o echipă din provincie, sancţiunea ar fi fost mult mai mare. 

”Dacă era o altă echipă, din provincie, cred că-i umfla de nu se vedeau!” 

”Sunt de acord cu Ion Crăciunescu, mi se pare o sancţiune prea exagereată. Cred că nu trebuia să-i dea nimic. De ce să-i dea cu Afumaţi? Cred că nu juca oricum. Da, sunt ironic, sigur. Comisiile judecă în funcţie de echipe. 

Dacă era o altă echipă, din provincie, cred că-i umfla de nu se vedeau. Asta e, ne-am obişnuit, mergem înainte, n-are rost să ne facem iluzii că vreodată va fi ceva corect în ţara asta”, a spus Helmut Duckadam la Pro Arena.

Afla mai multe despre: helmut duckadam-săpunaru-rapid 

viewscnt
Articole similare