Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam va fi prezent la inaugurarea stadionului Ghencea, dar nu o va susţine pe Steaua! ”Nu voi fi suporterul lor în amicalul cu OFK Belgrad!”

Helmut Duckadam va fi prezent la inaugurarea stadionului Ghencea, dar nu o va susţine pe Steaua! ”Nu voi fi suporterul lor în amicalul cu OFK Belgrad!”

Fotbal intern

Comentarii

Helmut Duckadam va participa la meciul de inaugurare al stadionului din Ghencea.

Steliştii vor juca un meci împotriva sârbilor de la OFK Belgrad, iar fostul portar va fi prezent la meci, chiar dacă nu a fost un susţinător al proiectului iniţiat de MAPN. Eroul de la Sevilla a fost invitat de conducerea actuală a clubului să participe la eveniment.

Legendarul portar a fost mereu clar în conflictul dintre Steaua şi FCSB, iar el consideră că echipa lui Becali este continuatoarea clubului unde el a evoluat în anii 80. Din această cauză, suporterii l-au taxat de multe ori, dar Duckadam nu a fost deloc afectat de ce au spus fanii. 

”Am primit invitaţie din partea celor de la CSA Steaua!”

”Am primit invitaţie din partea celor de la CSA Steaua. Voi merge la meci, normal! Mă bucură că la eveniment vor participa şi colegii mei de la Steaua. Abia aştept să mă văd cu ei. De fiecare dată când se ivesc astfel de ocazii şi pot merge, o fac cu mare plăcere”, a spus fostul portar al Stelei pentru PlaySport

Chiar dacă nu mai este simpatizat de galeria celor de la Steaua, fostul portar român a rămas fidel părerilor sale în legătură cu conflictul dintre Steaua şi FCSB. 

”Ştiu că din cauza părerilor mele, am fost condamnat de unii dintre fani!”

”Ştiu că din cauza părerilor mele, am fost condamnat de unii dintre fani. E dreptul lor, aşa cum e şi dreptul meu de a spune ce cred cu adevărat. Nu voi fi suporterul CSA Steaua în amicalul cu OFK Belgrad. De altfel, eu nu sunt un suporter ale vreunei echipe de oriunde. Merg la aces joc pentru a mă vedea cu foştii colegi şi pentru a urmări o partidă de fotbal. Mă bucur că am fost invitat”, a mai spus Helmut Duckadam. 

Partida dintre Steaua – OFK Belgrad este programată pe 7 iulie, de la 19:30, iar biletele pentru meciul de pe noua arenă au fost puse în vânzare. 

Afla mai multe despre: helmut duckadam-steaua-fcsb 

viewscnt
Articole similare