Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam a conturat parcursul lui Dinamo din următorii ani! Cum va arăta viitorul după retrogradare: "Abia atunci să promoveze"

Helmuth Duckadam a conturat parcursul lui Dinamo din următorii ani! Cum va arăta viitorul după retrogradare: "Abia atunci să promoveze"

Dinamo București

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit despre retrogradarea lui Dinamo Bucureşti din Liga 1.

Helmuth Duckadam, despre Dinamo Bucureşti

Dinamo a retrogradat, duminică, în Liga 2, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. 

Helmuth Duckadam a mutat presiunea pe conducătorii din "Ştefan cel Mare" şi a încercat să contureze parcursul echipei rivale, în următorii ani. 

"Eu am zis în urmă cu trei ani că Dinamo ar fi trebuit să între în faliment şi să ia totul de la zero. Aşa era cel mai normal să se întâmple. Să nu dramatizăm din această retrogradare, pentru că au fost echipe şi mai mari care au retrogradat, cărora s-a dovedit a le fi bine după ce au luat-o de la zero.

 Eu cred că Dinamo a avut parte de o conducere de amatori, iar echipa asta a fost ţinută în viaţă de federaţie, fani şi aici tot respectul pentru suporterii dinamovişti. Dar nu se putea continua aşa la nesfârşit. Dar tot trebuia să se spargă buba. 

Părerea mea e că Dinamo ar trebui să îşi facă un plan foarte bun de redresare, să se gândească ce au de făcut, iar în privinţa promovării eu zic că ar trebui să promoveze atunci când au gata stadionul. Atunci Dinamo va renaşte în adevarul sens al cuvântului, cu un stadion ultra modern şi motivaţia va fi alta", a declarat Duckadam pentru Orange Sport. 

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: helmuth duckadamdinamo 

viewscnt
Articole similare