Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam a spus ce crede că se va întâmpla cu Radunovic la FCSB, după transferul lui Cristi Ganea

Helmuth Duckadam a spus ce crede că se va întâmpla cu Radunovic la FCSB, după transferul lui Cristi Ganea

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat pe Cristi Ganea (31 de ani), fotbalist care s-a despărţit de Panathinaikos, club din Grecia, cu care echipa "roş-albastră" îl va dubla pe Risto Radunovic. S-a speculat că acesta ar putea fi sfârşitul lui Radunovic la FCSB, însă Helmuth Duckadam are altă părere.

"Eroul de la Sevilla", Helmuth Duckadam, nu crede că Risto Radunovic va ieşi din primul 11 la FCSB chiar şi după transferul lui Cristi Ganea. Fostul fundaş al Viitorului, actuala Farul, şi al lui Athletic Bilbao, a fost adus ca back-up pentru muntenegreanul care mai are un an de contract.

Duckadam: "Radunovic?". Ce crede "eroul de la Sevilla" că se va întâmpla după adurecea lui Ganea la FCSB

Fost preşedinte de imagine la FCSB, Helmuth Duckadam e de părere că FCSB l-a adus pe Cristi Ganea pentru a fi acoperită în cazul în care Risto Radunovic nu va dori să prelungească înţelegerea scadentă în vara anului viitor. Duckadam nu crede că FCSB are de gând să renune mai devreme la fundaşul din naţionala Muntenegrului.

„Risto Radunovic? Eu nu cred, mai ales că în ultima partidă a şi marcat. El joacă, este şi la echipa naţională. Văd că nu se bazează nici pe Panţîru. Văd că i se termină contractul la anul şi se asigură în felul asta (despre transferul lui Cristi Ganea - n.r.)”, a spus Helmut Duckadam, potrivit iamsport.ro.

Liber de contract, Cristi Ganea s-a înţeles cu FCSB şi urmează să fie prezentat oficial la echipa "roş-albastră", după ce în România a mai jucat la Viitorul, actuala Farul, dar şi la ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari sau FC Braşov.

Afla mai multe despre: risto radunovicfcsbcristi ganeatransfer 

viewscnt
Articole similare