Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam îşi continuă duelul cu Ciprian Tătăruşanu! Cum a comentat transferul portarului la AC Milan: "Merge cum a mers şi la Lyon"

Helmuth Duckadam îşi continuă duelul cu Ciprian Tătăruşanu! Cum a comentat transferul portarului la AC Milan: "Merge cum a mers şi la Lyon"

Stranieri

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a oferit o reacţie, după apariţia informaţiei transferului lui Ciprian Tătăruşanu la AC Milan.

În vârstă de 34 de ani, portarul român se va transfera la AC Milan, scrie Gianluca Di Marzio pe blogul său. Tătăruşanu urmează să ajungă în Italia şi să semneze pe trei ani. Joi dimineaţă, va efectuat vizita medicală.

Vestea a fost comentată şi de Helmuth Duckadam, care crede că portarul titular al naţionalei României va fi tot rezervă, situaţie în care e şi la Lyon:

"Probabil va câştiga destul de mulţi bani. În rest, ce mutare ar putea să fie... Ar merge cum a mers şi la Lyon, aici nu cred că poate să apere în faţa lui Gianluigi Donnarumma. Titular mai bun ca ăsta nu ştiu dacă mai găseşti la vreo echipă. Acest portar e şi tânăr şi apără de trei ani cred la Milan”, a declarat Duckadam pentru Look Sport.

Ciprian Tătăruşanu revine astfel în Serie A, unde a mai jucat în perioada 2014-2017, la Fiorentina. Pentru toscani, Tătăruşanu a avut 101 apariţii, timp în care a primit 119 goluri.

Afla mai multe despre: duckadamtatarusanu 

viewscnt
Articole similare