Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam, prezenţă de gală la Campionatul Mondial de Judo. Întâlnire emoţionantă cu legendarul Al Bano

Helmuth Duckadam, prezenţă de gală la Campionatul Mondial de Judo. Întâlnire emoţionantă cu legendarul Al Banogalerie foto

Sporturi

Comentarii

Numele lui Helmuth Duckadam a făcut din nou înconjurul planetei. Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, îl are ca oaspete la Campionatul Mondial pe fostul mare portar.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Marius Vizer îl are ca invitat special la această competiţie pe legendarul portar Helmuth Duckadam.

"Este pentru prima dată când am şansa să urmăresc o competiţie de judo de acest nivel şi trebuie să spun că sunt foarte impresionat. Sincer, organizarea este perfectă şi echivalentă cu ce am văzut în fotbal, la nivelul UEFA.

Trebuie să-i mulţumesc prietenului meu Marius Vizer pentru invitaţie. Nu înţeleg totul în judo, acesta nu este sportul meu, dar îmi place foarte mult să mă uit. Ceea ce apreciez cu adevărat este fair-play-ul şi respectul din acest sport. Nu în toate sporturile vezi atât de mult respect pentru adversar, iar judo-ul poate oferi lecţii la multe alte discipline” , a spus Helmuth Duckadam.

Preşedintele IJF l-a prezentat pe Duckadam în discursul de la deschiderea competiţiei drept unul dintre invitaţii speciali ai familiei judo-ului mondial, o declaraţie preluată de toate televiziunile internaţionale prezente la Abu Dhabi.

"Suntem onoraţi să îi urăm bun venit domnului Helmuth Duckadam, cel mai bun portar din lume şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni împotriva Barcelonei" , a precizat Marius Vizer.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Cadouri speciale oferite de legendarul Helmuth Duckadam

Cum la această competiţie este invitat şi cunoscutul star intrrnaţional, Al Bano, declarat ambasador oficial al IJF, întâlnirea dintre Helmuth Duckadam şi faimosul cântăreţ italian se poate spune că a fost una stelară.

" Sunt un mare fan al melodiilor sale. Este o personalitate marcantă a lumii muzicale. Sunt fericit că datotită domnului Vizer am reuşit să l cunosc personal", a precizat Helmuth Duckadam pentru Orange Sport.

Al Bano a primit din partea lui Helmuth Duckadam un tricou de portar, replica tricoului purtat de acesta la Sevilla, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, dintre Steaua şi Barcelona.

"A fost foarte încântat de acest cadou. Am aflat că-i place mult fotbalul şi că este un mare fan al echipei AC Milan", a mai declarat Helmuth Duckadam.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marius vizer 

viewscnt
Articole similare