Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam şi-a lansat cartea! ”Sper să o traducem şi în limba română!” Ce a spus despre demiterea lui Mutu de la FC U Craiova 1948

Helmuth Duckadam şi-a lansat cartea! ”Sper să o traducem şi în limba română!” Ce a spus despre demiterea lui Mutu de la FC U Craiova 1948

Diverse

Comentarii

Helmuth Duckadam şi-a lansat cartea ”Der Torman” (Portarul) în care este prezentată viaţa lui.

 Romanul va putea fi cumpărat în nouă ţări şi se aşteaptă ca interesul pentru ea să fie uriaş. Legenda roş-albaştrilor a declarat în cadrul ”Galei Excelenţei” că publicaţia va fi, pentru moment, în limba germană şi că speră să fie tradusă în română anul viitor. 

”Sper să o traducem şi în limba română!”

”Este un roman, de fapt, este un roman istoric despre vremuri trecute. E bine când putem să ne reamintim de acele vremuri. Chiar dacă sunt de mult, au fost frumoase. Cartea este în germană, deoarece a apărut la o editură din Austria şi sperăm ca anul viitor să reuşim să o traducem în română. Spre satisfacţia mea, cartea apare în 10 ţări din Europa şi în Japonia”, a spus fostul portar. 

De asemenea, el a vorbit despre partida României cu Germania şi despre demiterea lui Mutu de la U Craiova 1948. 

”Plecăm de la 0-0, de ce să nu ne gândim că prindem o zi foarte bună, în frunte cu Niţă. Sperăm la un rezultat bun. Mutu a ştiut în ce se bagă, acum asta e. Şă îşi aleagă cu grijă următoarea echipă că e un antrenor pasionat. E la început de carieră”, a spus Helmuth Duckadam.  

Afla mai multe despre: helmuth duckadam-mutu-u craiova 

viewscnt
Articole similare