You are here:

Helmuth Duckadam spune cât ar trebuie să plătească FCSB pentru Lukas Zima: "Te apropii mai mult de adevăr"

Helmuth Duckadam spune cât ar trebuie să plătească FCSB pentru Lukas Zima: "Te apropii mai mult de adevăr"

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (65 de ani) care este, în opinia sa, suma corectă de transfer pentru Lukas Zima (30 de ani), portarul Petrolului.

FCSB şi-a manifestat public, de mai multe ori, interesul pentru transferul lui Lukas Zima, iar Petrolul i-a stabilit un preţ de 500.000 de euro. Helmuth Duckadam a spus care crede că ar trebui să fie de fapt suma de transfer.

Duckadam e sincer: "N-am înţeles nebunia din momentul de faţă cu Lukas Zima"

"Eroul de la Sevilla" a indicat suma de 300.000 de euro ca una corectă pentru Lukas Zima, având în vedere vârsta portarului ceh. Zima are prestaţii excelente la Petrolul şi a fost remarcat de FCSB, care îl vrea ca înlocuitor pentru Andrei Vlad.

Rămâne de văzut dacă FCSB va ajunge la un acord cu cei de la Petrolul pentru transferul lui Lukas Zima.

"N-am înţeles nebunia din momentul de faţă cu Lukas Zima. Avem şi noi portari români buni şi tineri. Cât spune Transfermarkt, 850.000 de euro? Nu, e prea mult pentru România.

Cu 300.000 de euro te apropii mai mult de adevăr pentru un portar de 30 de ani. Am citit şi eu că ar fi probleme financiare la Petrolul, cred că oferta ar fi tentantă şi pentru ei, şi pentru jucător", a declarat Helmuth Duckadam, conform sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: lukas zimatransferfcsbpetrolulpret helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare