Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam subliniază cea mai mare greşeală făcută de Gigi Becali la FCSB în sezonul trecut: "Nu pentru tine, că nu te interesează. E deranjant! I-a supărat pe toţi"

Helmuth Duckadam subliniază cea mai mare greşeală făcută de Gigi Becali la FCSB în sezonul trecut: "Nu pentru tine, că nu te interesează. E deranjant! I-a supărat pe toţi"

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (61 de ani), eroul de la Sevilla, a vorbit despre modul în care se comportă Gigi Becali la FCSB în ultima perioadă şi a spus care este, în opinia sa, cea mai mare greşeală făcută de patronul roş-albaştrilor sezonul trecut. Fostul preşedinte de imagine al FCSB a atras atenţia asupra faptului că echipa lui Becali trebuia să trateze serios meciul cu Dinamo din sferturile Cupei României.

Helmuth Duckadam, despre cea mai mare greşeală făcută de Gigi Becali: "E deranjant! I-a supărat pe toţi!"

Felul în care Gigi Becali tratează relaţia cu fanii FCSB e deranjant pentru Helmuth Duckadam. Fostul portar a vorbit despre comportamentul şi alegerile patronului echipei roş-albastre din utlimul sezon şi a atras atenţia asupra unei greşeli majore pe care a făcut-o omul de afaceri din Pipera.

Eroul de la Sevilla e de părere că Becali a greşit şi şi-a pus toţi suporterii în cap când a ales să trateze cu indiferenţă meciul cu Dinamo din sferturile Cupei României (0-1), când a trimis mai mulţi juniori pe teren. Atunci, crede Duckadam, Becali a supărat pe toată lumea. „E deranjant cum se comportă în ultima perioadă Gigi Becali. Cred că una dintre cele mai mari greşeli pe care le-a făcut FCSB-ului a fost că a aliniat acea echipă (n.r. compusă din juniori şi jucători care au evoluat puţin) în meciul cu Dinamo din Cupa României (n.r. pierdut 0-1).

Nu i-a supărat doar pe cei din galerie, i-a supărat pe toţi suporterii, e rivalitatea cu Dinamo de zeci de ani, meciul ăla trebuia tratat cu seriozitate. Nu pentru tine, că nu te interesează Cupa României, dar măcar pentru suporteri„, a spus Helmut Duckadam la Realitatea Sportivă.

Helmuth Duckadam a fost preşedinte de imagine al FCSB până pe 14 iunie 2020, când şi-a dat demisia.

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsbgigi becaligresealasuporteri 

viewscnt
Articole similare