You are here:

Hermannstadt, doar o victorie în Superliga! Marius Măldărăşanu a dat verdictul: "Mi-a plăcut"

Hermannstadt, doar o victorie în Superliga! Marius Măldărăşanu a dat verdictul: "Mi-a plăcut"

Hermannstadt​

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Hermannstadt, în etapa a şasea a Superligii. Gheorghe Hagi a bifat meciul 500 ca manager tehnic în Superligă.

Reacţia lui Măldărăşanu după meciul cu Farul

Constănţenii au ţinut să-i facă o victorie cadou lui Hagi, la meciul 500 de antrenor al acestuia în prima ligă. Rivaldinho a lovit în minutul 7, din pasa lui Gabi Iancu, însă oaspeţii au reuşit egalarea în startul reprizei secunde, minutul 48, prin superbul şut al lui Alessandro Murgia.

După numai trei minute Narek Grigoryan a redus în avantaj gazdele, pentru ca în minutul 57 acelaşi jucător să centreze şi Rivaldinho să reuşească dubla, marcând cu o lovitură de cap.

Dragoş Iancu a marcat pentru sibieni în minutul 83, complicând finalul, dar Farul a câştigat întâlnirea, cu 3-2, şi a ajuns la 7 puncte în campionat, unde este pe locul 8. FC Hermannstadt ocupă poziţia a 14-a, cu 5 puncte.

Antrenorul de la Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, a vorbit despre înfrângerea suferită azi. 

"Un meci în care puteam conduce încă de la pauză, cu goluri multe, multe greşeli. Din greşelile făcute de ei n-am profitat. O primă repriză bună a noastră. Am luat golul... se întâmplă, după care băieţii au fost dezinvolţi şi puteam marca. Am egalat în a doua repriză, dar golurile lor vin din execuţii ale unor jucători care fac diferenţa, dar şi pe greşelile noastre. Puteam scoate un punct şi meritam, dar putea fi scorul mai mare la un moment dat. 

Nu, nu sunt îngrijorat, ci pozitiv, că mi-a plăcut jocul. Am fost dominaţi de o echipă care controlează posesia, dar în prima repriză am avut un joc foarte bun. Să fim pozitivi, mergem înainte, jucăm acasă cu FCSB, care suferă când joacă în cupele europene, cum se întâmplă cu echipele româneşti. FCSB, CFR au loturi puternice. Dezavantajul lor e oboseala, dar vedem dacă e benefic pentru noi. 

Ne este greu în continuare, însă să ne dea încredere jocul, că se vede un plus. Pe undeva este de aşteptat. S-au schimbat mulţi jucători, dar cu şansă mai puteam acumula puncte", a declarat Marius Măldărăşanu, după încă o înfrângere în Superliga.

Afla mai multe despre: marius măldărăşanuhermannstadtfarul 

viewscnt
Articole similare