Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Herr Villarreal se califică în semifinale". Ce scrie presa din Spania după ce "Submarinul galben" a făcut istorie în Ligă

"Herr Villarreal se califică în semifinale". Ce scrie presa din Spania după ce "Submarinul galben" a făcut istorie în Ligă
Comentarii

Villarreal a reuşit o calificare istorică în semifinalele Ligii Campionilor după ce a eliminat pe Bayern Munchen cu victorie la general, scor 2-1. A fost 1-0 pentru echipa lui Unai Emery în tur, pe teren propriu, şi 1-1 în retur, la Munchen, după un gol marcat de Samuel Chukwueze în minutul 88 pe Allianz Arena.

"Herr Villarreal se califică în semifinale". Ce scrie presa din Spania după ce "Submarinul galben" a făcut istorie în Ligă

În momentul tragerii la sorţi, Villarreal părea victimă sigură, pe hârtie, în faţa lui Bayern Munchen. Totuşi, "Submarinul galben" a reuşit să răstoarne calculele hârtiei şi să o elimine pe Bayern, scor 2-1 la general, după o dublă jucată excelent din punct de vedere tactic de echipa lui Unai Emery.

Presa din Spania a reacţionat imediat după calificarea cu iz de miracol reuşită de Villarreal, pe prima pagină în cele mai importante ziare de sport din ţară.

"Herr Villarreal o elimină pe Bayern şi se califică în semifinale", titrează Mundo Deportivo în cronica meciului Bayern - Villarreal 1-1. "Villarreal asaltează Munchen şi ajunge în semifinalele Ligii Campionilor", notează şi Sport.

"Villarreal o torpilează pe Bayern în minutul 88... În semifinale!", scrie AS. Echipa lui Unai Emery a scris una dintre paginile frumoase de istorie ale clubului şi va juca în careul de aşi împotriva lui Liverpool pentru un loc în marea finală UEFA Champions League, care se va juca la Paris.

Bayern - Villarreal 1-1, în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor

Bayern Munchen a fost eliminată în sferurile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu Villarreal, în manşa a doua a acestei faze. În tur, Villarreal s-a impus cu 1-0. Campioana Germaniei a condus cu 1-0, dar Chukwueze a egalat în minutul 88, la unul dintre puţinele contraatacuri ale oaspeţilor.

A fost aproape să se înregistreze o eliminare surpriză şi în celălalt duel al zilei. Chelsea, deţinătoarea trofeului, a condus-o pe Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, cu 3-0, apoi cu 3-1 după 90 de minute. Jocul a intrat în prelungiri, pentru că în tur s-a înregistrat acelaşi scor, dar pentru spanioli. Benzema a evitat ruşinea unei eliminări pe teren propriu a Realui, marcând, în minutul 96, golul de 2-3.

Bayern Munchen - Villarreal, scor (0-0), 0-1, în tur;

Au marcat: Lewandowski '52 / Chukwueze '88.

Au evoluat echipele:

Bayern: Neuer - Pavard, Upamecano, L. Hernandez (Davies '87) - Sane, Kimmich, Goretzka, Coman - Musiala (Gnabry '82), T. Muller (Choupo-Moting '90) - Lewandowski. Antrenor Julian Nagelsmann;

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, P. Torres, Estupinan - Lo Celso, E. Capoue, Parejo, Coquelin (Chukwueze '84) - G. Moreno, Danjuma (Alfonso Pedraza '84). Antrenor Unai Emery.

Cartonaşe galbene: Lewandowski '33 / Foyth '59, Lo Celso '90+1.

Arbitru: Slavko Vincici (Slovenia)

Afla mai multe despre: villarrealcalificaresemifinaleliga campionilorreaciepresaspania 

viewscnt
Articole similare