Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hertha Berlin a rămas în Bundesliga. Echipa lui Felix Magath a întors scorul din tur şi a câştigat barajul cu Hamburg

Hertha Berlin a rămas în Bundesliga. Echipa lui Felix Magath a întors scorul din tur şi a câştigat barajul cu Hamburg

Bundesliga

Comentarii

Hertha Berlin a reuşit să evite retrogradarea din Bundesliga, după ce a învins-o în deplasare pe Hamburger SV cu scorul de 2-0, luni, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare în prima ligă.

HSV, a treia clasată în liga secundă, câştigase cu 1-0 prima partidă, desfăşurată la Berlin.

Berlinezii au deschis scorul în meciul de la Hamburg prin fundaşul belgian Dedryck Boyata (4), iar Marvin Plattenhardt a marcat golul decisiv în repriza secundă (63), din lovitură liberă. Hertha (care s-a clasat pe locul 16 în acest sezon) a încheiat meciul în zece jucători, francezul Lucas Tousart primind al doilea cartonaş galben în min. 90+6.

Acest eşec o împiedică pe Hamburg, retrogradată în 2018, să revină în Bundesliga şi asigură al zecelea sezon consecutiv pentru Hertha în elita fotbalului german.

Campion al Germaniei ca antrenor cu Bayern Munchen şi VfL Wolfsburg, Felix Magath, numit în locul lui Tayfun Korkut, a reuşit în cele din urmă să o salveze pe Hertha, chiar dacă nu a câştigat decât trei din cele nouă meciuri în care s-a aflat la echipă.

Ca jucător, Magath a câştigat Cupa Campionilor Europeni şi Cupa Cupelor şi trei titluri de campion al Germaniei cu Hamburger SV.

Schalke 04 şi Werder Bremen au promovat direct în Bundesliga, de unde au retrogradat Arminia Bielefeld şi Greuther Furth.

Afla mai multe despre: hertha berlin 

viewscnt
Articole similare