Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hervé Renard nu contestă golul egalizator al Spaniei dar consideră că s-a făcut o greşeală de arbitraj la corner

Hervé Renard nu contestă golul egalizator al Spaniei dar consideră că s-a făcut o greşeală de arbitraj la corner

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Marocului, Hervé Renard, nu a contestat golul egalizator al Spaniei, dar consideră că s-a făcut o "mare greşeală de arbitraj" la cornerul aflat la originea acţiunii.

 "Am o singură întrebare, la al doilea gol al Spaniei, balonul a ieşit în corner pe partea dreaptă, dar s-a executat de pe stânga. E voie să se facă aşa ceva? Habar nu am. Dacă nu este voie, atunci înseamnă că este o mare greşeală de arbitraj. Nu a fost ofsaid la Iago Aspas, am văzut imaginile. Nu contest golul. Doar că marea întrebare este dacă este normal să se execute un corner de pe o parte, când mingea a ieşit din teren pe partea cealaltă. M-am dus la arbitri la finalul meciului. Dar uşa lor a rămas închisă. Este greu să fii arbitru, e o meserie grea", a spus Renard.

Reprezentativa Spaniei a remizat cu Maroc, scor 2-2, şi s-a calificat în optimile Cupei Mondiale de pe primul loc din grupa B.

Pentru Spania au înscris Isco '19 şi Iago Aspas '90+2, iar pentru Maroc au punctat Boutaib '14 şi En-Nesyri '81.

Spania a încheiat grupa B pe primul loc, cu cinci puncte, după ce a remizat cu Portugalia, scor 3-3, a învins Iran, scor 1-0, şi a remizat cu Maroc, scor 2-2.

În optimi, duminică, la Moscova, de la ora 17.00, Spania va juca împotriva Rusiei.

Afla mai multe despre: hervé renardmesajscandalproblemearbitrajcampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare