Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan e gata de plecare! Multipla campioană are planul pregătit

Horaţiu Moldovan e gata de plecare! Multipla campioană are planul pregătit

Fotbal

Comentarii

Horaţiu Moldovan (25 de ani) este una dintre suprizele plecute ale preliminariilor EURO 2024, iar cluburile importante ale Europei au început să se intereseze de situaţia sa de la Rapid.

Horaţiu Moldovan a apărat excelent în preliminarii şi a ajutat naţionala României să termine grupa pe prima poziţie, asigurându-şi prezenţa la Campionatul European din Germania.

Un nou club pe urmele lui Horaţiu Moldovan

Aşa cum era normal, scouterii din Europa au fost şi ei încântaţi de ceea ce au văzut şi au început să pună întrebări legate de portarul român.

Aşa au aflat că Horaţiu Moldovan are clauză de reziliere de aproximativ 2.000.000 de euro şi poate achiziţionant de orice club care achită aceşti bani. Bineînţelesc, cu condiţia ca şi portarul să accepte propunerea salarială.

După ce s-a vorbit de interesul major al croaţilor de la Dinamo Zagreb, acum a venit rândul unui alt club să se înscrie în cursa de achiziţionare.

Conform informaţiilor oferite de sport.ro, fosta campioană a Turciei, Trabzonspor este şi ea interesată de Horaţiu Moldovan.

  • 7 titluri ale Turciei are Trabzonspor în palmares. Ultimul, în 2021/2022.

Cel mai probabil, formaţia aflată pe locul 6 în prima ligă a Turciei se pregăteşte să-şi vândă portarul titular, pe internaţionalul Ugurcan Cakir (27 de ani) şi doreşte un înlocuitor pe măsură.

  • Ugurcan Cakir este urmărit cu atenţie de mai multe forţe al Europei şi este cotat la 10-15.000.000 de euro.

Aşadar, turcii de la Trabzon se gândesc să facă o afacere din care să iasă pe profit, dar nici să nu rămână descoperiţi între buturi.

  • Atât Ugurcan, cât şi Moldovan, au şanse foarte mari să fie prezenţi la Campionatul European din vară, din Germania.

Horaţiu Moldovan a ajuns la CFR Cluj în iarna lui 2021, liber de contract, după experienţe la CFR Cluj, FC Hermannstadt, Ripensia Timişoara, Sepsi şi UTA Arad.

  • 9 meciuri în naţionala României a adunat Horaţiu Moldovan.

Afla mai multe despre: trabzonsporhoratiu moldovanturciadinamo zagreb 

viewscnt
Articole similare