You are here:

Horaţiu Moldovan, făcut praf de spanioli după debutul la Atletico Madrid: „Nu a putut face mare lucru!”

Horaţiu Moldovan, făcut praf de spanioli după debutul la Atletico Madrid: „Nu a putut face mare lucru!”

Stranieri

Comentarii

Horaţiu Moldovan a fost folosit de Diego Simeone într-un meci amical jucat de Atletico Madrid, scor 1-1, cu CD Numancia, formaţia din liga a patra a Spaniei.

Horaţiu Moldovan, criticat de jurnaliştii spanioli după primul meci jucat pentru Atletico Madrid

Românul a fost folosit pentru prima dată de Diego Simeone, dar a primit un gol din partea echipei din al patrulea eşalon al Spaniei, iar jurnaliştii de la Mundo Deportivo au reacţionat imediat.

„Moldovan a aflat cum este să joci pentru Atletico”, au titrat spaniolii de la Mundo Deportivo.

„Portarul român a avut de aşteptat jumătate de an pentru a-şi face debutul pentru echipa alb-roşie, chiar dacă într-un meci amical. Pe 24 ianuarie, Moldovan a semnat cu Atletico Madrid. Românul a ajuns pe Civitas Metropolitano plin de speranţă, convins că este un tren pe care nu îl poate pierde.

La ce nu s-a gândit goalkeeper-ul la acel moment a fost că va trebui să aştepte şase luni pentru a debuta. A făcut-o sâmbătă, contra celor de la Numancia, meci care s-a încheiat cu 1-1.

Pentru prima dată de când a semnat, fanii lui Atletico au putut să îl vadă pe Moldovan în poartă, într-un meci în care nu era presiune pe defensiva echipei lui Diego Simeone, dar în care internaţionalul român a primit un gol din partea celor de la Numancia, la care nu a putut face mare lucru”, au notat spaniolii.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanatleticospania 

viewscnt
Articole similare