Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan poate prinde transferul carierei! Ofertă importantă din Europa: „E dintr-un campionat foarte puternic!”

Horaţiu Moldovan poate prinde transferul carierei! Ofertă importantă din Europa: „E dintr-un campionat foarte puternic!”

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan a făcut un sezon foarte bun până acum alături de Rapid şi echipa naţională.

Horaţiu Moldovan e aproape de a prinde transferul carierei! Ofertă importantă din Europa: „E dintr-un campionat foarte puternic!” 

Datorită prestaţiilor sale excelente, goalkeeper-ul giuleştenilor are şanse foarte mari să plece la un club important din Europa în această pauză de iarnă. Deşi n-a vrut să vorbească până la finalul acestui tur de campionat despre un posibil transfer, portarul a recunoscut că va lua în calcul un transfer dacă se va ivi oportunitatea.

Robert Niţă, fostul jucător important de la Rapid, a dezvăluit că Horaţiu Moldovan are deja o ofertă foarte bună de la un club important din Europa. Deşi a precizat că este vorba despre un campionat foarte puternic, Robert Niţă nu a dat numele clubului interesat de Moldovan.

 „Eu ştiu că are o ofertă foarte bună dintr-un campionat puternic. Cariera este scurtă, nu eşti în ipoteza asta tot timpul. Să fii titular la Rapid, la echipa naţională şi să ai o clauză de reziliere modică. 

Ferească Dumnezeu, se accidentează în ianuarie. Eu mi-aş dori să nu se accidenteze niciodată şi să rămână până în vară la Rapid. Să plece în vară la milioane de euro salariu după un Euro bun.

Este un jucător profesionist, el şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat şi vrea la mai bine. Poate aceste oferte nu vor mai veni în vară”, a dezvăluit Robert Niţă, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanrapidtransfer 

viewscnt
Articole similare