You are here:

Horaţiu Moldovan, şanse mari să plece de la Atletico Madrid! Un alt club din Spania plăteşte 2,5 milioane de euro pentru transfer

Horaţiu Moldovan, şanse mari să plece de la Atletico Madrid! Un alt club din Spania plăteşte 2,5 milioane de euro pentru transfer

Stranieri

Comentarii

Horaţiu Moldovan vrea să plece de la Atletico Madrid, fiind nemulţumit de statutul său de rezervă a lui Jan Oblak.

Horaţiu Moldovan, ofertat de un alt club din La Liga. Portarul român poate pleca de la Atletico

Deşi transferul de la Rapid la Atletico a fost primit cu mare entuziasm de Horaţiu Moldovan, iată ca realitatea din Spania este una diferită de aşteptările goalkeeper-ului român. Moldovan nu a reuşit să se impună pentru postul de titular, între buturile lui Atletico fiind preferat în continuare marele Jan Oblak.

Situaţia nu îl mulţumeste pe Horaţiu Moldovan, care ia în serios o eventuală plecare, dar nu departe de fotbalul mare. De altfel, din informaţiile Orange Sport, Rayo Vallecano este dispusă să plătească o sumă importantă pentru a-l aduce pe portarul român. Informaţia a apărut chiar şi în presa spaniolă, iar suma vehiculată este de 2,5 milioane de euro. 

„Dintre toate, Rayo Vallecano pare echipa cu cele mai mari şanse să îl transfere pe Horaţiu Moldovan”, scriu cei de la Mundo Deportivo.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ce a spus Horaţiu Moldovan despre un posibil transfer

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid. 

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a spus Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast.

Afla mai multe despre: atletico madridhoratiu moldovanrayo vallecano 

viewscnt
Articole similare