Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horia Tecău a dezvăluit ce se va întâmpla cu colaborarea dintre el şi Jean-Julien Rojer!

Horia Tecău a dezvăluit ce se va întâmpla cu colaborarea dintre el şi Jean-Julien Rojer!

Tenis

Comentarii

Horia Tecău a declarat, miercuri, că va continua să facă echipă cu Jean-Julien Rojer, el precizând că îşi doreşte ca în 2018 să fie un partener mai bun pentru olandez.

"Voi continua împreună cu Rojer, avem un parteneriat bun, deşi mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. Mă bucur însă că anul viitor vom avea din nou şansa de a face lucruri frumoase. Acum vreau să mă odihnesc, să mă refac fizic, pentru că am jucat multe turnee anul acesta, mai multe decât ne-am propus. Vreau să am o perioadă de odihnă şi apoi mă voi pregăti pentru anul următor. Voi pleca în Miami să mă antrenez cu Rojer două săptămâni. Anul viitor vreau să fiu un partener mai bun pentru Rojer, să-l ajut mai mult pentru că odată ce vom face asta rezultatele vor veni de la sine. Ne dorim foarte mult să câştigăm în Australia, şi pentru asta ne vom pregăti în următoarele săptămâni", a spus Tecău.

El a menţionat că alături de Rojer a încercatsă facă tot ce a putut mai bine la Turneul Campionilor. competiţie la care cei doi nu au trecut de grupe. "Noi am încercat să facem tot ce am putut mai bine la Turneul Campionilor, au fost câteva meciuri strânse şi cred că dacă am fi câştigat acel meci unde am avut minge de meci poate că lucrurile ar fi stat altfel. Am pierdut apoi al doilea meci cu o echipă puternică, care a şi câştigat, şi după două meciuri pierdute ne-a fost mai greu să ne revenim. Dar 2017 a fost un an foarte bun pentru noi. Dacă mi-ar fi spus cineva la începutul anului că o să câştig un turneu de Grand Slam şi o să fiu la Turneul Campionilor aş fi spus că îmi doresc să am aşa un an", a mai spus sportivul.

Afla mai multe despre: tecautenis 

viewscnt
Articole similare