Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hotărârea luată de Gabi Tamaş după ce a anunţat că nu mai are contract cu Astra! Ce le-a transmis şefilor de la Giurgiu

Hotărârea luată de Gabi Tamaş după ce a anunţat că nu mai are contract cu Astra! Ce le-a transmis şefilor de la Giurgiu

Superliga

Comentarii

Gabi Tamaş e dispus să continue la Astra până la finalul acestui sezon, susţine antrenorul Bogdan Andone. De asemenea, există o şansă ca fundaşul central să semneze şi pentru sezonul următor, dar decizia va fi luată după ultimele meciuri din Liga 1.

Bogdan Andone anunţă că Gabi Tamaş s-a înţeles cu Astra

Contractul actual al lui Gabi Tamaş s-a terminat luni, iar fundaşul susţinea că nu ştie ce va face. La o zi de la anunţul lui Tamaş, Bogdan Andone a susţinut că cele două părţi au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului jucătorului până la finalul acestui sezon: 

"Cu Gabi chiar azi am vorbit, a vorbit şi cu Dani Coman, iar în principiu au fost de acord cu o prelungire până la finalul sezonului. În vară vor discuta despre prelungirea şi pentru sezonul următor sau nu, în funcţie şi de ce se întâmplă pe finalul sezonului. Îmi doresc ca Gabi Tamaş să continue", a declarat antrenorul Astrei în cadrul emisiunii Sport Report. 

Fostul fotbalist al naţionalei s-a arătat revoltat, imediat după remiza cu Gaz Metan: "Nu ştiu, că n-am contract. Mie mi s-a terminat contractul azi. Pot să nu mai vin, pot să stau acasă. Au fost câteva discuţii, nu s-au concretizat încă. Dacă se vor concretizat, ok, dacă nu... Asta e, viaţa merge înainte. Dacă se va semna contractul, se va semna pe două luni, nu pe un an. Nu ne-am înţeles", a spus Gabi Tamaş, la flash-interviu, după Astra - Gaz Metan 0-0.

BREAKING NEWS | Bogdan Andone semnează prelungirea contractului cu Astra!

 
 

Afla mai multe despre: gabi tamasastra 

viewscnt
Articole similare