Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

HUGO BOSS anunţă parteneriatul strategic cu David Beckham pentru o colaborare pe termen lung

HUGO BOSS anunţă parteneriatul strategic cu David Beckham pentru o colaborare pe termen lung

Diverse

Comentarii

HUGO BOSS a anunţat o colaborare globală, pe termen lung cu David Beckham pentru brandul BOSS. Această colaborare se va reflecta în colecţiile BOSS Menswear mulţi ani de acum înainte.

În ceea ce priveşte scopul, colaborarea este prima de acest gen pentru BOSS Menswear şi va aduce designuri inovatoare şi captivante, care reflectă valorile de stil şi estetică ale lui David Beckham şi ale brandului BOSS, fiind pe gustul unui public global extins. 

În anii următori, parteneriatul strategic va include colecţii capsulă şi de sezon create şi curate de David Beckham, inspirate de o viaţă de stil în toate stadiile de concept şi design. Colecţiile vor fi reprezentative pentru stilul său personal, dar şi pentru poziţionarea de lifestyle premium BOSS şi angajamentul brandului pentru excelenţă, cea mai înaltă calitate şi design rafinat. Colaborarea se va concentra atât pe îmbrăcăminte formală, cât şi casual pentru bărbaţi, cu prima colecţie prezentată clienţilor în sezonul primăvară / vară 2025, cu David, care va apărea deja în campania globală a brandului în sezonul toamnă / iarnă a acestui an.

“David Beckham este un adevărat icon global, atât în sport, cât şi în fashion. Cu spiritul său distinctiv antreprenorial şi pasiunea autentică pentru fashion, el încorporează impecabil valorile brandului BOSS. Suntem nerăbdători să vedem prima colecţie prinzând viaţă şi să lucrăm îndeaproape cu David pe parcursul următorilor ani,” spune Daniel Grieder, CEO HUGO BOSS.

“În ultimii ani, am vrut să investesc mai mult timp în zona de design şi fashion, dar am vrut să mă asigur că lucrez cu un brand şi o echipă care pot crea ceva cu adevărat global şi de impact. Mi-a făcut o reală plăcere colaborarea cu BOSS de până acum şi am fost impresionat de ambiţia, creativitatea şi dorinţa de a excela a echipei. Sunt încântat să vă prezint ce am lucrat până acum, inclusiv campania toamnă / iarnă 2024 ca prim pas în parteneriatul nostru pe termen lung,” spune David Beckham.

Articol sustinut de HUGO BOSS

 

Afla mai multe despre: david beckhamhugo boss 

viewscnt
Articole similare