Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a adus pe Jose Mourinho şi Antonio Conte ca ”să câştige trofee” la Tottenham, dar s-a înşelat. Daniel Levy recunoaşte: ”Au fost două greşeli”

I-a adus pe Jose Mourinho şi Antonio Conte ca ”să câştige trofee” la Tottenham, dar s-a înşelat. Daniel Levy recunoaşte: ”Au fost două greşeli”

Premier League

Comentarii

Tottenham a greşit când i-a numit antrenori pe Jose Mourinho şi Antonio Conte, afirmă chiar cel care i-a numit pe cei doi în funcţie, preşedintele Daniel Levy.

Daniel Lev regretă că i-a numit pe Mourinho şi Conte antrenori la Tottenham, dar acum a luat decizia corectă

Tottenham s-a întors "la rădăcini" în acest sezon, după ce a făcut două "greşeli", aşa cum consideră preşedintele clubului londonez, Daniel Levy, angajările succesive ale lui Jose Mourinho şi Antonio Conte, scrie lequipe.fr.

Recrutat în noiembrie 2019 pentru a-i succeda lui Mauricio Pochettino, care a plecat în timpul sezonului, Mourinho a petrecut un an şi jumătate pe banca lui Tottenham.

Aventura acestuia s-a încheiat cu demiterea sa în aprilie 2021, fără a câştiga vreun trofeu, aşa cum avea să se întâmple şi cu Conte, care a părăsit Londra în martie 2023, după ce s-a certat cu conducerea.

"Frustrarea de a nu câştiga şi presiunea exercitată de anumiţi jucători şi de o mare parte a fanilor pentru ca noi să câştigăm, să cheltuim bani, să avem un mare manager, un mare nume, m-a afectat", a declarat Levy la un forum al suporterilor.

"Strategia a fost să aducem un antrenor care să câştige trofee şi am făcut asta de două ori", a completat el.

După ce a reiterat că "trebuie să înveţi din greşeli", Levy trage totuşi o concluzie pozitivă din aceste încercări: "Mourinho şi Conte sunt mari antrenori, dar poate nu pentru acest club.

Vrem să jucăm într-un anumit fel şi dacă asta înseamnă că ne ia un pic mai mult timp să câştigăm, poate că este ceea ce trebuie să facem".

După cinci etape, clubul său se află pe locul doi în Premier League, la două puncte în spatele lui Manchester City. Această formă se datorează "deciziei corecte" de a-l aduce pe tehnicianul Ange Postecoglou, venit de la Glasgow Celtic înaintea sezonului în curs.

În următoarea etapă din Premier League, Tottenham se va duela cu Arsenal, duminică, 24 septembrie, de la ora 16:00, în ceea ce este cunoscut în lumea fotbalului drept ”North London Derby”.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenhamdaniel levyjose mourinhoantonio conte 

viewscnt
Articole similare