You are here:

I-a dat pe "mute"! MM Stoica nu s-a putut abţine şi le-a dat o nouă "palmă" rivalilor

I-a dat pe "mute"! MM Stoica nu s-a putut abţine şi le-a dat o nouă "palmă" rivalilor
Comentarii

Oficialul FCSB, Mihai Stoica, nu ratează nicio ocazie de a-i ironiza pe rivalii din "Ştefan cel Mare". Dinamo a pierdut o nouă partidă şi tremură din cauza retrogradării.

VIDEO | Viitorul - Dinamo 1-0 (Ghiţă 17)

Dinamo a rămas ultima în playout, după al cincilea eşec din tot atâtea meciuri. Echipa lui Mihalcea a început promiţător la Ovidiu, însă Grigore a ratat de puţin poarta. Viitorul nu a avut nevoie de prea multe ocazii pentru a marca. Ghiţă l-a învins pe Straton şi a adus echipa lui Hagi în avantaj. Dinamo a forţat egalarea până la pauză, dar Sorescu a ratat incredibil din 5 metri. Cea mai bună şansă de 1-1 a avut-o Fabbrini după o oră de joc. Bara i-a salvat pe elevii lui Hagi. În final, constănţenii puteau pune definitiv capăt emoţiilor, dar Artean şi Chiţu s-au întrecut în ratări. Nu a mai contat, iar Viitorul - Dinamo s-a terminat 1-0.

Imediat după meci, Mihai Stoica şi-a dus mai departe războiul cu dinamoviştii, în condiţiile în care ceilalţi "clienţi" ai săi, de la CFR Cluj, sunt pe primul loc în Liga 1. 

La finalul meciului de la Ovidiu, oficialul lui FCSB a publicat un GIF prin care i-a dat pe "mute" pe rivalii de la Dinamo. 

Afla mai multe despre: mihai stoicadinamofcsb 

viewscnt
Articole similare