You are here:

I-a închis uşa lui Andrei Vlad! Patronul unei codaşe din Superligă nu l-a menajat pe portarul FCSB-ului: ”A rămas corigent în multe meciuri. Nu avem nevoie”

I-a închis uşa lui Andrei Vlad! Patronul unei codaşe din Superligă nu l-a menajat pe portarul FCSB-ului: ”A rămas corigent în multe meciuri. Nu avem nevoie”

Superliga

Comentarii

Andrei Vlad (25 de ani) are şanse minime să mai continue alături de FCSB şi din sezonul următor.

Transferat la FCSB în 2017, Andrei Vlad a avut evoluţii bune în primele partide în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru, însă gafele sale l-au scos dintre buturile campioanei României, în locul său fiind preferat în ultimele sezoane Ştefan Târnovanu.

Iftime nici nu se gândeşte să-l transfere pe Vlad: ”A luat patru când avea nevoie de o notă de trecere”

Cu şanse infime de a reintra în primul 11 al FCSB-ului, Andrei Vlad pare că are zilele numărate la formaţia bucureşteană şi a fost refuzat de Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani.

În urmă cu câteva săptămâni, în presă s-a vehiculat varianta ca ”Messi al portarilor” să plece în iarnă la formaţia din nordul Moldovei, însă Iftime a infirmat zvonurile şi a avut o reacţie neaşteptată când a fost întrebat despre Vlad.

„(N.r. Aţi dorit să îl aduceţi pe Andrei Vlad?) Nu. Nu am vrut. Avem portari. Nu văd nevoia. Caut un vârf de atac. Nu mi se pare că ar fi un portar foarte bun. Are nişte greşeli colosale. Noi acum 3-4 ani, pe vremea când eram în playoff, am câştigat cu FCSB doar pentru că Andrei Vlad şi-a băgat singur mingea în poartă.
 
De atunci nu îl mai iubesc. Sunt mulţi care l-au notat prost. El a rămas corigent în multe meciuri. El a luat 4 când avea nevoie de o notă de trecere. Asta este marea lui greşeală care îl urmăreşte”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Fanatik.
  • Andrei Vlad este cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligafcsbandrei vladfc botoşanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare