Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-au făcut autopsie, să vadă dacă-i viu sau mort!". Adrian Porumboiu, reacţie savuroasă după arbitrajul din Poli Iaşi - Sepsi 1-0

"I-au făcut autopsie, să vadă dacă-i viu sau mort!". Adrian Porumboiu, reacţie savuroasă după arbitrajul din Poli Iaşi - Sepsi 1-0

Superliga

Comentarii

Faza controversată de arbitraj din Poli Iaşi - Sepsi 1-0, în care linia ofsaidului a fost trasă eronat în camera VAR, l-a făcut pe Adrian Porumboiu să aibă o reacţie savuroasă. Fostul arbitru a spus că brigada lui Andrei Chivulete a "făcut autopsia" jucătorului printre picioarele căruia s-a tras linia.

Eroare în camera VAR la meciul Poli Iaşi - Sepsi 1-0, restanţă din etapa a 7-a a Superligii. Cei responsabili cu video-arbitrajul au trasat eronat linia ofsaidului la faza la care golul egalizator al lui Gabriel Debeljuh a fost anulat.

Adrian Porumboiu a râs de linia trasată din camera VAR la golul anulat lui Debeljuh: "I-au făcut autopsia"

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a fost chestionat pe această temă şi s-a amuzat de greşeala pe care a comis-o camera VAR la partida din Copou. ”Nu am văzut. Cum? A tras linia printre picioarele jucătorului? Am fost prins cu alte lucruri, chiar n-am văzut meciul. Cum, i-a tras linia printre picioare?” (...)

”Deci l-au secţionat pe jucătorul respectiv, l-a făcut din două bucăţi” (...) ”I-a făcut autopsie şi s-a dus să vadă dacă-i viu sau mort, arbitrul, am înţeles. Destul de complicat, îmi pare rău că nu am văzut faza, dar linia trasă printre cele două picioare, asta rămâne din tot ce a fost. Dacă e vorba de ofsaid cei care hotărăsc sunt cei din camera VAR”, a spus Adrian Porumboiu, conform Fanatik.

Poli Iaşi a învins cu 1-0 pe Sepsi pe teren propriu înt-o restanţă din etapa a 7-a din Superligă. Sepsi a avut un gol anulat, al lui Gabriel Debeljuh.

Afla mai multe despre: adrian porumboiusepsipoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare