Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-au propus un nou contract lui Tuchel, dar îl vor pe Zidane. Şeicii de la PSG, totul pentru omul cu 3 Champions League în palmares

I-au propus un nou contract lui Tuchel, dar îl vor pe Zidane. Şeicii de la PSG, totul pentru omul cu 3 Champions League în palmares

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a părăsit, miercuri seară, Liga Campionilor, fiind eliminată în optimile competiţiei, la fel ca în precedentele două ediţii.

Chiar şi aşa, preşedintele formaţiei pariziene, Nasser Al-Khelaifi, nu are nicio intenţie să renunţe la antrenorul Thomas Tuchel, anunţă presa franceză. Conform Le Parisien, Khelaifi nu doar că nu îl concediază pe Tuchel, ci îi oferă tehnicianul german şi o prelungire a contractului scadent la finalul sezonului viitor.

MARCA scrie însă că parizienii aplează la o strategie. Oficialii clubului de pe Parc de Princes nu vor ca Tuchel să-şi piardă autoritatea în lunile care au mai rămas de disputat din acest sezon şi din această cauză au ”scurs” această informaţie în presă.

Totuşi, Al Khelaifi se gândeşte la Zidane. Un antrenor dorit şi de Real Madrid sau Chelsea, Zinedine, câştigător al Uefa Champions League ar putea fi viitorul tehnician al PSG-ului. Şeicii îi pregătesc un mega contract şi promisiunea că va avea mână liberă în tot ceea ce solicită. ”Este francez, este iubit, are autoritate şi poate gestiona proiectul uriaş al PSG-ului. Pare opţiunea potrivită” scrie sursa citată.

Afla mai multe despre: psgzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare