Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I s-au întors blestemele? Le-a urat dinamoviştilor să rămână mulţi ani în ”B”, dar acum s-a transferat în ”C”

I s-au întors blestemele? Le-a urat dinamoviştilor să rămână mulţi ani în ”B”, dar acum s-a transferat în ”C”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Le-a urat dinamoviştilor ”de bine”, însă efectul pare să fi fost unul ”devastator”.

În primăvara anului trecut, un conflict spontan apărut la flash-interviuri avea să devină viral pe reţelele sociale.

Blestemul lui Ahmed Bani?

După un meci din Liga 2, dintre Dinamo şi CSA Steaua, terminat cu victoria ”câinilor, scor 3-0, în timpul unui interviu acordat de către Ahmed Bani în direct, la TV, mijlocaşul de atunci al Stelei, Cristian Balgiu, a ţinut morţiş să-i ureze adversarului său o cât mai lungă şedere în Liga 2.

Aţi câştigat degeaba, tot în B jucaţi”, i-a strigat Balgiu lui Bani.

Jucătorul lui Dinamo l-a auzit şi nu i-a rămas dator, fiind chiar enervat de cele auzite.

N-ai ce să vorbeşti, că rămâneţi toată viaţa în B, Balgiule! CSA clona! ”Ei rămân toată viaţa în liga a doua, că n-au drept de promovare. Ei rămân şi dacă se desfiinţează... cum poate să spună de Dinamo asemenea lucruri (n.r. - Cristian Balgiu)?

CSA Steaua, o clonă! Pentru mine, este o clonă, nu e Steaua! Nu e posibil aşa ceva! Să-şi vadă de ale lor", a replicat Ahmed Bani.

Acum, nouă luni distanţă de acel pseudo-incident, Cristian Balgiu nu doar că a plecat de la Steaua la FC Argeş, dar şi-a luat la revedere şi de la Piteşti, în aceste zile.

Mai exact, Cristian Balgiu a semnat cu ACS Mediaş, formaţie din Liga a 3-a. Clubul din Trivale a anunţat despărţirea de jucător printr-un mesaj pe reţelele sociale.

Clubul nostru s-a despărţit de mijlocaşul Cristian Balgiu. Acesta a fost transferat definitiv de ACS Mediaş, formaţie din Liga a 3-a.

Acesta a îmbrăcat de 4 ori tricoul echipei noastre în actualul sezon al Ligii a 2-a, nereuşind să marcheze. Mult succes în carieră!”, a transmis FC Argeş, pe site-ul oficial

Afla mai multe despre: cristian balgiuahmed baniacs mediasfc arges 

viewscnt
Articole similare