Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ia un premiu în weekend: combini ce vrei tu şi intri în top 40!

Ia un premiu în weekend: combini ce vrei tu şi intri în top 40!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Din 23 aprilie - atelier de creaţie la Casa Pariurilor :)

Pui bilete cu Creatorul de Pariuri şi iei premii în bani. Eşti playmaker pe biletele tale, unde poţi să combini orice vrei!

Am zis să fie sărbătoare de sus în jos, de la stânga la dreapta. În sufletele noastre, în casa voastră şi în Casa. Să-şi mai facă treaba iepurele ăsta, că aşa nu se mai poate. I-am dat noi un coş cu premii, ca să dea la toată lumea şi #casafiebine.

Primii 40 care intră-n promoţia asta împart totul în funcţie de ordinea din clasament. Treaba e că nimeni nu rămâne cu mâna-ntinsă dintre cei 40. Toţi au de câştigat.

Din 23 până-n 26 după Paşte trebuie să pui la Casa Casa (site/app) un bilet pe care să ai mai multe pariuri din acelaşi meci (cel puţin 3), pariuri puse cu funcţia Creatorul de Pariuri. O vezi într-o bulină, în dreptul celor mai importante meciuri, şi o activezi dintr-o atingere. Poţi să pui până la 10 pariuri din acelaşi meci, pe un singur bilet.

Treaba şi mai bună e că n-ai condiţii greu de îndeplinit: 2.00 trebuie să fie cota minimă ca să intri în clasamentul cu cele 40 de premii. Miza minimă pe bilet trebuie să fie de 10 lei. Conform unui principiu de departajare corect – zicem noi, clasamentul se face după cele mai mari mize adunate în perioada de promoţie (23-26 aprilie).

Hai că nu-i greu să fii acolo şi să împarţi marele premiu cu cei mai bunisă împarţi marele premiu cu cei mai buni. #casafiebine pentru toată lumea, de Paşte şi în fiecare zi. Mult noroc!


 

 

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare