Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ianis fierbea pe bancă...”. Edi Iordănescu a explicat de ce nu i-a dat minute lui Hagi în România - Israel: ”Vine şi momentul lui”

”Ianis fierbea pe bancă...”. Edi Iordănescu a explicat de ce nu i-a dat minute lui Hagi în România - Israel: ”Vine şi momentul lui”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au 9 puncte, înregistrând până acum două victorii şi trei remize.

Tricolorii au început meciul de pe Arena Naţională cu şansa ratată de Răzvan Marin, lovitură de cap în minutul 5, iar oaspeţii au replicat prin Manor Solomon, în minutul 8. Andrei Burcă a reluat şi el balonul, cu o lovitură de cap pe lângă poartă, în minutul 21, pentru ca în minutul 27 Florinel Coman să trimită lung, pentru Alibec, acesta i-a pasat lui Stanciu, care a şutat, mingea l-a lovit pe Glazer în piept, iar Alibec – care a urmărit faza – a deschis scorul. Israelienii au venit în atac şi au încercat poarta lui Moldovan prin Lavi şi Dor Peretz, dar la pauză România a intrat în avantaj, 1-0.

Oaspeţii au egalat în minutul 53, la un şut al lui Gloukh la colţul lung. Israelienii au controlat partida, în continuare. Gloukh a trimis în bară, în minutul 76, după ce a făcut ce a vrut cu apărarea tricoloră. Trei minute mai târziu Stanciu l-a lansat pe George Puşcaş, care a şutat prost, din careu, trimiţând peste poartă. În minutul 89 Horaţiu Moldovan a intervenit excelent la şutul lui Solomon, tricolorii nu au existat pe finalul de meci şi întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 1-1.

"Ianis 'fierbea' pe bancă, să ne aşteptăm la schimbări cu Kosovo?". Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri

Ianis Hagi nu a făcut parte din ”planurile” lui Edi Iordănescu. Selecţionerul a fost întrebat despre jucător după meci şi a lăsat de înţeles că va primi şanse în meciul cu Kosovo. 

„(n.r. - Ianis fierbea pe bancă, să ne aşteptăm la schimbări pentru meciul următor?) Cu siguranţă pot să fie schimbări. Ianis este alături de noi, nu are multe minute. S-a jucat într-un ritm ridicat.

Putea să aducă plus valoare, în acelaşi timp era o expunere şi pentru el. Vor fi momentele lui, este la un club foarte important în Primera, îşi va lua momente şi acolo şi atunci va veni cu siguranţă cu un alt statut la echipa naţională.

Dar este posibil orice, echipa naţională are nevoie de Ianis la forma lui cea mai bună şi sunt sigur că e chestie de timp până va ajunge acolo”, a spus Edi Iordănescu, potrivit as.ro.

Răzvan Marin, mesaj dur pentru colegii de la naţională: "Decât să ne facem de râs, mai bine stăm acasă şi ne uităm la TV!"

Afla mai multe despre: ianis haginaţionala românieiedi iordănescuisrael 

viewscnt
Articole similare