Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Giovanni van Bronckhorst a fost demis de Rangers. Ce nume mare este dorit acum pe banca tehnică a scoţienilor

Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Giovanni van Bronckhorst a fost demis de Rangers. Ce nume mare este dorit acum pe banca tehnică a scoţienilor
Comentarii

Ianis Hagi a rămas fără antrenor! Rangers a anunţat despărţirea de Giovanni van Bronckhorst.

Un an a rezistat Giovanni van Bronckhorst pe banca lui Rangers. 

"Rangers poate confirma astăzi că a încheiat raporturile contractuale cu Giovanni van Bronckhorst. Conducerea clubului vrea să-i transmită public mulţumiri sincere lui Gio pentru toate eforturile depuse de când a preluat echipa" , se arată în comunicatul lui Rangers.

Venit la Rangers în noiembrie 2021, antrenorul olandez a înregistrat 42 de victorii, 11 remize şi 15 înfrângeri în cele 68 de meciuri petrecute pe banca tehnică, în toate competiţiile.

Giovanni van Bronckhorst a dus-o pe Rangers până în finala Europa League, în luna mai, când a ratat trofeul în urma înfrângerii suferite la loviturile de departajare în duelul cu Eintracht Frankfurt.

Accidentat din luna ianuarie, Ianis Hagi ar putea reveni pe teren sub comanda lui Steven Gerrard. Demis de la Aston Villa, fostul mijlocaş este dorit înapoi la Rangers, echipă pe care a pregătit-o din iunie 2018 până în noiembrie 2021.

Afla mai multe despre: rangers 

viewscnt
Articole similare