Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a vorbit în Daily Mail despre viitorul său la Glasgow. "Agenţii mei muncesc foarte mult"

Ianis Hagi a vorbit în Daily Mail despre viitorul său la Glasgow. "Agenţii mei muncesc foarte mult"

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român de la FC Rangers, Ianis Hagi, a acordat un interviu publicaţiei britanice Daily Mail, în care a abordat mai multe subiecte, printre care şi pe cel mai arzător dintre ele: cât va mai rămâne pe Ibrox Park.

În ultima perioadă, s-au vehiculat tot mai multe variante privind tânărului fotbalist: va rămâne la Rangers, se va întoarce la Genk sau va da curs ofertei de la Lazio? Aflată încă sub contract cu FC Rangers, acolo unde formaţia belgiană l-a împrumutat până la vară, Ianis Hagi a recunoscut că este în contact cu conducerea scoţienilor, însă nu poate da mai multe detalii

"Nu vă pot spune chiar totul, dar suntem în contact. Toată lumea din club se află în contact. Împărtăşim între noi informaţiile de care avem nevoie pentru a ne menţine în formă şi pentru a fi pregătiţi 100% la revenire. Nu ştiu dacă un jucător poate cere mai mult. Am agenţii mei, AC Talent, muncesc foarte mult pentru mine şi am încredere în ei. Viitorul meu este pe mâini bune datorită agenţilor mei. Orice s-ar întâmpla, vreau să fiu sănătos. Ori de câte ori mă întreabă cineva despre viitorul meu, aceasta este singura mea dorinţă", a declarat Ianis Hagi pentru Daily Mail.

Astfel, fotbalistul român a lăsat de înţeles că este foarte mulţumit de ceea ce trăieşte la Rangers, însă nu a putut da un răspuns concret la întrebarea dacă va rămâne la Rangers.

"Singura dorinţă pe care o am este ca Dumnezeu să mă menţină sănătos. Oriunde aş juca, la orice echipă sau în orice competiţie, scopul meu este să fiu cel mai bun", a subliniat o dată-n plus fiul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi a vorbit în Daily Mail despre viitorul său la Glasgow. "Agenţii mei muncesc foarte mult"

Italienii de la "Lazio Siamo Noi" întăresc tot mai mult, pe zi ce trece, ideea interesului celor de la Lazio Roma pentru fotbalistul român, Ianis Hagi. Conducerea romanilor a tatonat bine terenul, s-a interesat de toate detaliile prin care îl poate achiziţiona pe jucătorul român şi este pregătită să înainteze o ofertă. Cu toate acestea, Lazio trebuie să asiste de la distanţă la războiul intereselor celor două cluburi care îl împart, pentru moment, pe fotbalistul român: FC Rangers şi RKC Genk.

Zvonurile din presa britanică spun că Rangers ar avea un plan bine pus la punct, în ceea ce îl priveşte pe Ianis, în caz că găseşte banii necesari: îl cumpără, apoi îl vinde rapid, pentru cel puţin 15 milioane de euro.

Acelaşi plan pare să îl aibă şi formaţia belgiană, Genk, ţinându-se cont şi de interesul major arătat de Lazio Roma. Belgienii nu ar mai vrea să îl vândă pe Ianis la Rangers, însă nu au nicio putere în acest caz. Singura modalitate prin care belgienii pot stopa transferul în Scoţia este să-l convingă pe Ianis să refuze oferta financiară a acestora. Conducătorii celor de la Genk ar vrea să îl readucă la echipă pe Ianis, dar la fel precum scoţienii, să îl vândă rapid pe o sumă de cel puţin opt milioane de euro, dublul costului din vară, când l-au adus de la Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare