Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, aproape de marea mutare! Gerrard vrea să îl aducă lângă el, în Premier League. Cu ce club ar putea semna internaţionalul român

Ianis Hagi, aproape de marea mutare! Gerrard vrea să îl aducă lângă el, în Premier League. Cu ce club ar putea semna internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi ar putea ajunge în cel mai puternic campionat al lumii.

Ianis Hagi, aproape de marea mutare! Steven Gerrard vrea să îl aducă lângă el, în Premier League

Gerrard ar fi aproape de o revenire în Premier League, de data aceasta ca antrenor. Aston Villa s-a despărţit de Dean Smith, antrenorul care a reuşit promovarea cu echipa în primul eşalon al fotbalului britanic, iar acum, antrenorul scoţienilor ar fi dorit de clubul britanic. Jurnalistul Ashley Preece a scris pe contul personal de Twitter că Gerrard va fi anunţat în următoarele 24-48 de ore, dacă nu mai devreme, la Aston Villa. 

Imediat, presa din Anglia a speculat mai multe nume pe care Gerrard ar putea să le transfere la Villa. Clubul este patronat de Nassef Sawiris, un egiptean cu o avere în valoare de 9 miliarde de dolari, fiind al 5-lea cel mai bogat patron din campionatul insular. 

Aston Villa ar avea de unde să plătească, iar englezii de la TalkSport au vehiculat 5 nume pe care Gerrard le cunoaşte foarte bine. Primii doi fotbalişti sunt de la Liverpool şi i-a mai antrenat când evoluau la juniori: Curtis Jones şi Ben Woodburn (care este împrumutat la Hearts).

Celelalte 3 nume sunt chiar de la Rangers, fiind vorba despre Glen Kamara, Ryan Kent şi Ianis Hagi. Britanicii au scris despre fostul mijlocaş de la Liverpool este foarte ataşat de Ianis Hagi şi sunt şanse reale de a-l transfera în următoarea perioadă. 

”Fiul legendarului Gheorghe, Ianis poate fi un alt jucător care ar putea să guste fotbalul din Premier League. A avut un impact mare la câştigarea campionatului de Rangers, sezonul trecut, şi se ridică la înălţimea numelui. Versatilitatea românului este un lucru pe care Gerrard doreşte să-l adauge la Villa. Acesta a jucat atât mijlocaş lateral stânga sau dreapta, cât şi mijlocaş ofensiv”, au notat englezii.

Ianis Hagi este evaluat de Transfermarkt la 6,5 milioane de euro, dar Villa va trebui să plătească dublu, dacă va dori să îl transfere. 

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia-premier league-villa 

viewscnt
Articole similare