Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi are noi probleme la Rangers! Cum îl va afecta ultima decizie a antrenorului

Ianis Hagi are noi probleme la Rangers! Cum îl va afecta ultima decizie a antrenorului
Comentarii

Viitorul lui Ianis Hagi la Rangers rămâne incert.

Ianis Hagi are noi probleme la Rangers! Cum îl va afecta ultima decizie a antrenorului

Cel mai probabil, antrenorul Michael Beale vrea să-l vadă la treabă pe Ianis Hagi în această vară, iar mai apoi să se decidă dacă va conta sau nu pe serviciile sale.

Doar că, presa din Marea Britanie a dezvăluit că Michael Beale vrea să schimbe tactica, iar noul sistem implementat nu îl va avantaja pe Ianis Hagi.

"Este imperativ să precizăm că îndoielile legate de viitorul său nu au legătură cu abilităţile de necontestat ale românului, însă se află în faţa unei concurenţe puternice pentru minute în sezonul următor.

E de aşteptat ca Beale să alinieze formaţia în sistemul 4-3-1-2, aşa cum a făcut-o spre finalul sezonului, iar Rangers dispune de mulţi mijlocaşi ofensivi, cea mai bună poziţie a lui Hagi.

În timp ce calităţile lui Hagi sunt potrivite rolului unui decar în sistemul preferat de Beale, românul ar putea uşor juca numărul 8 în meciurile în care Rangers e de aşteptat să domine. Cu toate astea, lotul este supraîncărcată pe cele două poziţii, iar asta creează o problemă pentru Hagi.

Hagi posedă abilităţile de a concura pentru postul de titular, iar un pre-sezon complet va fi esenţial în acest sens, pentru a-şi construi forma fizică, după ce a ratat aproape un an din cauza accidentării", scriu cei de la rangersreview.co.uk.

Ianis Hagi a ajuns la Rangers în iarna lui 2020, mai întâi sub formă de împrumut, iar apoi transferat definitiv, pentru 3,5 milioane de euro, de la Genk.

Românul a disputat 96 de meciuri şi a oferit 16 goluri şi 21 de pase decisive pentru formaţia din Glasgow, în toate competiţiile.

Recent, s-a speculat pe seama unui interes pentru Ianis Hagi a fost manifestat de Lecce, formaţie din Serie A.

  • 4 milioane de euro este suma cerută de Rangers în schimbul lui Ianis Hagi

Afla mai multe despre: ianis hagirangersgică hagifotbal internaţional 

viewscnt
Articole similare