You are here:

Ianis Hagi, doar un vis pentru Rapid? O legendă indică un alt club din România pentru fiul ”Regelui”: ”Nu e problemă de bani la el”

Ianis Hagi, doar un vis pentru Rapid? O legendă indică un alt club din România pentru fiul ”Regelui”: ”Nu e problemă de bani la el”

Superliga

Comentarii

Ianis Hagi va pleca de la Rangers, iar Dan Şucu a recunoscut că îşi doreşte să-l trasnfere pe internaţionalul român în Giuleşti.

Marius Şumudică a fost prezentat la Rapid în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat, de asemenea, Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, şi Dan Şucu, finanţatorul clubului giuleştean.

Şucu şi Moldovan nu s-a ascuns. Rapid vrea să îl transfere pe Ianis Hagi

Întrebat despre interesul pentru un posibil transfer al lui Ianis Hagi, Viorel Moldovan a recunoscut că există interes pentru mijlocaşul Rapidului.

”Ianis Hagi este un jucător de mare valoare şi cred că orice club din România şi-l doreşte, vom vedea, avem anumite discuţii.

Vedem cum vor decurge aceste discuţii. Sper să fie şi el interesat să vină la Rapid. Asta este cel mai important până la urmă. Cine nu şi l-ar dori?”, a spus Viorel Moldovan.

”Da, ni-l foarte dorim, mulţumesc!”, a adăugat Dan Şucu.

Costel Orac nu crede că Rapid îl poate transfera pe Ianis Hagi

Întrebat despre şansele ca Ianis Hagi să semneze cu Rapid, Costel Orac, fostul mare atacant al lui Dinamo, a rămas rezervat şi a susţinut că singura echipă din România care l-ar putea convinge pe fiul ”Regelui” este Farul Constanţa, formaţie de la care s-a lansat în fotbalul mare.

”(n.r. despre interesul Rapidului pentru Ianis Hagi) O poveste frumoasă şi atâta tot, nu cred că se va întoarce în ţară, va încerc să rămână în străinătate. Nu e problemă de bani la el, cel puţin să ştiu eu. Cred că dacă va veni în campionatul României, va veni tot la Farul”, a declarat Costel Orac.

Articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: superligarapidianis hagifarul 

viewscnt
Articole similare