Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi e cu gândul la EURO! Ce a transmis din Spania: “Europa nu ne cunoaşte, cred şi sper că o va face vara viitoare!”

Ianis Hagi e cu gândul la EURO! Ce a transmis din Spania: “Europa nu ne cunoaşte, cred şi sper că o va face vara viitoare!”

Echipa națională

Comentarii

România va juca la Euro 2024 în Grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovenia şi câştigătoarea barajului B (Bosnia - Ucraina / Israel - Islanda).

Din Spania, Ianis Hagi trimite un mesaj de încredere: “Europa nu ne cunoaşte, cred şi sper că o va face vara viitoare!”

Unul dintre jucătorii importanţi în aceste preliminarii, în special prin golul calificării, marcat în faţa Israelului, Ianis Hagi face o radiografie sinceră a echipei naţională.

Acesta dezvăluie momentul în care a ştiut că trebuie să meargă cu România la un turneu final, o amintire de când avea 9 ani, emoţia trăită alături de tatăl său la finalul partidei cu Elveţia, ce crede el că a adus nou Edward Iordănescu, bucuria cu steagul tricolor, explicaţia mesajului “România, te iubesc!”, dar şi alte lucruri inedite din preliminariile EURO 2024.

“Eu simt că avem mult talent şi cred sincer că încă nu ne-am atins potenţialul maxim. Cred că nici Europa nu ne cunoaşte, dar simt şi sper că o va face vara viitoare. Vom continua la fel, cu muncă şi modestie, cu unitatea şi coeziunea grupului, şi aşa vom reuşi să trecem de grupe. La vară vom fi pe scena fotbalului european şi va trebui să demonstrăm că avem valoare”, a declarat Ianis Hagi.

Fotbalistul legitimat în Spania, la Deportivo Alaves, face însă şi un apel: “S-au spus multe, dar grupa a fost câştigată cu talent. N-ai cum să întorci scorul în Elveţia fără talent, n-ai cum să întorci scorul cu Israel fără talent, n-ai cum să baţi Elveţia acasă fără talent.

Dar, în acelaşi timp, calificarea asta a fost doar un pas. L-am făcut, însă mai avem multe de arătat. Nu trebuie să renunţăm la valorile care ne-au adus la EURO. Ba chiar trebuie să adăugăm şi altele, iar liderii din vestiar, alături de Mister, trebuie să avem grijă şi să păstrăm tot ce am făcut bine”.

Ianis a dezvăluit şi clipa în care a privit calificarea şi din altă perspectivă: “În Ungaria, la finalul meciului cu Israel, uitaţi-vă la bucuria oamenilor din staff. Am o poză, când plecăm toţi în fugă de pe bancă. Am dat zoom pe ea şi am văzut acolo e explozie de bucurie.

Uitaţi-vă la reacţia staff-ului tehnic, medical, toţi cei care sunt alături de echipa naţională. Bucuria pe care am reuşit să o facem noi, jucătorii şi staff-ul, ca grup, este incredibilă, cred că acea poză descrie cel mai bine ce s-a simţit atunci. Ceva incredibil!”, a declarat Ianis Hagi pentru FRF Tv. 

Ianis Hagi, evoluţie ”anemică” la Deportivo Alaves! Ce notă a primit jucătorul român

Echipa spaniolă Girona a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-0, gruparea Deportivo Alaves, în etapa a 17-a din La Liga. Girona rămâne lider în campionat.

Ianis Hagi (25 de ani) a fost introdus pentru ultima jumătate de oră la Alaves, în meciul pierdut de echipa sa la Girona, cu 3-0. 

Fără contribuţii majore, Hagi Jr. nu i-a impresionat pe spanioli, motiv pentru care Cotidianul local Noticias de Alava i-a dat nota 4 şi l-a caracterizat astfel: „A fost prima schimbare a serii, în locul lui Guridi, dar nu a avut prea multe ocazii să-şi etaleze talentul cu mingea. Trebuie să ofere echipei mult mai mult pentru a-l convinge pe Luis García”.

Ianis Hagi, evoluţie ”anemică” la Deportivo Alaves! Ce notă a primit jucătorul român

Afla mai multe despre: ianis haginaţionala românieieuro 2024 

viewscnt
Articole similare