Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, forţat de Edi Iordănescu să joace pe un post nefiresc: „Îl distrugi, nu are ce căuta acolo!”

Ianis Hagi, forţat de Edi Iordănescu să joace pe un post nefiresc: „Îl distrugi, nu are ce căuta acolo!”

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a fost introdus în minutul 62 al meciului de la Budapesta cu Belarus, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Ianis Hagi, forţat de Edi Iordănescu să joace pe un post nefiresc: „Îl distrugi, nu are ce căuta acolo!”  

Cornel Dinu, fostul mare internaţional, a criticat dur alegerea lui Edi Iordănescu de a-l folosi pe Ianis Hagi pe poziţia de extremă stânga. Pentru „Mister”, jucătorul lui Alaves poate evolua la capacitate maximă doar în spatele vârfului.

„Hagi a avut-o pe aia cu pieptul când a dat afară. O inadvertenţă totală, nu l-am văzut niciodată pe Hagi jucând în partea stângă. Şi l-a băgat în partea stângă să joace ca eu ştiu ce, mai mult ca fente. Îl distrugi.

Nu are ce să caute acolo, îl anulezi nu numai pe el, ci şi capacitatea ofensivă a echipei, pentru că nu poate să dea randament acolo. El a fost un jucător care 80% cât a jucat la Viitorul a făcut-o în spatele vârfului în sistem romb sau într-un fel de atacant din partea dreaptă, deschizându-şi ca şi taică-su pe piciorul stâng.

Deci din nou noi am greşit vreo 4-5 aşezări care sunt decisive la o echipă care, biata de ea, nu ştie decât să se apere neavând nici măcar Katiuşa cu ea”, a declarat Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

Ianis Hagi, scos din planurile lui Edi Iordănescu? „Dacă voiai cu adevărat să îl bagi titular, găseai o soluţie!” | EXCLUSIV

Fiul „Regelui” a intrat pe teren în minutul 62, atunci când l-a înlocuit pe Denis Alibec. Totuşi, jucătorul lui Alaves nu a reuşit să contribuie la golul salvator, iar „tricolorii” au obţinut un singur punct din meciul cu Belarus. În studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi MM Stoica au analizat lăsarea lui Ianis pe banca de rezerve, iar concluzia a fost simplă. Dacă şi-ar fi dorit cu adevărat să-l bage titular, Edi Iordănescu ar fi avut soluţii.

Basarab Panduru: „Dacă voiai cu adevărat să îl bagi, găseai o soluţie. Îl băgai pe Dennis Man în stânga şi pe Ianis Hagi în dreapta. Man a mai jucat în stânga. Deci îl puteai duce pe Man în stânga că a mai fost acolo, dacă voiai cu adevărat să îl bagi şi pe Ianis.”

MM Stoica: „La naţională nu trebuie să faci experimente. Ăsta e un adversar (n.r. Belarus) care nu ar fi trebuit să ne facă mari probleme.”

 

Afla mai multe despre: ianis hagiedi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare