You are here:

Ianis Hagi, monitorizat în meciul cu Vitesse din această seară | Ce spune căpitanul Viitorului despre duelul din Europa

Ianis Hagi, monitorizat în meciul cu Vitesse din această seară | Ce spune căpitanul Viitorului despre duelul din Europa

UEFA Europa League

Comentarii

Căpitanul Viitorului, Ianis Hagi, a spus că olandezii de la Vitesse Arnhem sunt mai experimentaţi, dar că îşi doreşte un rezultat pozitiv.

“Este un meci dificil, meci de Europa League. Ei sunt mai experimentaţi ca noi în meciurile de acest gen, dar noi jucăm acasă şi ştim ce trebuie să facem, i-am analizat, sperăm să scoatem un rezultat pozitiv. Am avut un început de sezon nu aşa cum ne-am dorit.

Chiar dacă am jucat un fotbal bun n-am reuşit să marcăm foarte multe goluri. Suntem concentraţi pe acest meci şi să scoatem un rezultat pozitiv pentru că asta e cel mai important”, a declarat Ianis Hagi în cadrul conferinţei de presă. 

Meciul dintre Viitorul şi Vitesse Arnhem, contând pentru turul doi preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 18.00, pe stadionul din Ovidiu.

După aventura eşuată din Italia, de la Fiorentina, Ianis Hagi a revenit în ţară iarna trecută, la Viitorul, şi a evoluat în 17 partide în Liga 1, reuşind să înscrie de şapte ori şi să paseze decisiv în patru rânduri. Hagi Jr. le-a atras din nou atenţia echipelor din Europa, fiind monitorizat de scouteri din Franţa, Belgia şi Rusia. „Au venit mai mulţi scouteri din Franţa, Belgia, Rusia, astfel că sunt şanse ca Ianis să plece în această vară de la Viitorul”, a spus Cristian Bivolaru, directorul general al Academiei.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitoruleuropa league 

viewscnt
Articole similare