Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi poate rămâne fără antrenor! Anunţul surprinzător făcut de Steven Gerrard: "Sunt momente în viaţă când trebuie să renunţi"

Ianis Hagi poate rămâne fără antrenor! Anunţul surprinzător făcut de Steven Gerrard: "Sunt momente în viaţă când trebuie să renunţi"
Comentarii

Steven Gerrard (40 de ani) o antrenează pe Rangers de mai bine de doi ani şi a reuşit să construiască o echipă care se poate bate de la egal la egal cu Celtic pentru titlul din Scoţia, Ianis Hagi fiind o piesă importantă în puzzle-ul legendei de la Liverpool.

Antrenorul lui Rangers a avut o intervenţie emoţionantă în podcast-ul High Performance. Gerarrd a făcut dezvăluiri despre viaţa de antrenor şi a recunoscut că, pentru a atinge toate obiectivele ca tehnician, trebuie să renunţe la alte părţi din viaţa lui, printre care şi familia. Astfel, într-o zi va renunţa la cariera de antrenor pentru a fi mai aproape de cei patru copii ai săi şi de soţia lui, Alex. 

"Sunt momente în viaţă când trebuie să renunţi, pentru binele familiei şi al meu, dar în acest moment nu mă simt pregătit să o fac. 

Pentru Alex şi copii voi renunţa, la un moment dat. Alex ar vrea să se întâmple chiar mâine", a declarat Gerrard, potrivit The Sun. 

Până să renunţe la cariera de antrenor, Gerrard se îndreaptă încet, dar sigur, spre câştigarea titlului în Scoţia. Rangers are şase puncte peste rivala Celtic, pe care a învins-o în meci direct. În Premiership, Ianis Hagi este cel mai bun pasator, cu şase assist-uri. 

Afla mai multe despre: gerrardianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare