You are here:

Ianis Hagi, pozitiv deşi nu a marcat până acum la naţională: ”Ce va urma va fi mult mai plăcut decât a fost în primele 11 meciuri!”

Ianis Hagi, pozitiv deşi nu a marcat până acum la naţională: ”Ce va urma va fi mult mai plăcut decât a fost în primele 11 meciuri!”
Comentarii

Ianis Hagi nu reuşeşte încă să fie decisiv la echipa naţională de seniori a României.

Deşi a strâns până acum 11 selecţii în tricoul primei reprezentative, Ianis nu a reuşit decât să îi ofere o pasă de gol lui George Puşcaş, în meciul câştigat de România în faţa Maltei, scor 1-0, din premilinariile campionatului european ce trebuia să se desfăşoare anul acesta.

Cifrele sale sunt surprinzător de slabe, ţinând cont de faptul că Hagi Jr. s-a numărat printre artizanii calificării în semifinalele Europeanului de tineret din 2019, însoţită implicit de calificarea la Jocurile Olimpice.

Cu toate acestea, Ianis se menţine pozitiv şi are convingerea că o să urmeze o perioadă mai bună pentru el în tricoul României.

”Presiune e mereu pe umerii mei, ştiu că sunt un număr 10 şi meci de meci trebuie să dau gol şi pasă de gol. Când nu fac asta normal că sunt dezamăgit şi nu sunt fericit cu evoluţia mea, dar în acelaşi timp sunt pozitiv că ce va urma la naţională va fi mult mai bun şi mai  plăcut decât a fost în primele 11 meciuri.”, a declarat Ianis Hagi, recent, pentru FRF TV.

Fiul ”Regelui” a debutat pentru România pe 17 noiembrie 2018. Tricolorii învingeau atunci Lituania cu scorul de 3-0, în Liga Naţiunilor, sub comanda lui Cosmin Contra. 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare