Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, pulverizat de un fost campion al României: ”Un leşinat! Dacă nu era copilul lui Hagi, nu prindea nici liga a 4-a”

Ianis Hagi, pulverizat de un fost campion al României: ”Un leşinat! Dacă nu era copilul lui Hagi, nu prindea nici liga a 4-a”

Echipa națională

Comentarii

România a remizat, joi, la Budapesta, contra Belarusului, scor 0-0, într-o partidă din preliminariile EURO 2024.

”Tricolorii” au făcut un meci consistent, în care au avut posesia şi prioritate la construcţie, însă a lipsit cu desăvârşirea inspiraţia în ultimii 30 de metri.

Oamenii din atac nu au reuşit să ofere pasa decisivă sau să prindă o execuţie cu care să-l şi învingă pe portarul advers.

Atac fără precedent împotriva lui Ianis Hagi

Fostul campion cu Oţelul Galaţi, din 2011, Silviu Ilie, a lăsat un comentariu pe reţelele sociale în care îl ”desfiinţează” pe Ianis Hagi pe baza jocului modest din meciul cu Belarus.

Dacă nu era copilul lui Hagi nici liga a 4-a nu prindea, vedea, juca. Tot îl forţează pe leşinat”, a scris Silviu Ilie.

Ianis Hagi a fost rezervă şi a fost introdus în minutul 62, în locul lui Denis Alibec. Miljocaşul celor de la Deportivo Alaves a fost repartizat în flancul stâng al atacului României, iar fostul său coleg de la Viitorul Constanţa, Denis Drăguş, a fost mutat ”vârf”, în locul lui Denis Alibec.

Site-ul de specialitate sofascore.com l-a notat pe Ianis Hagi cu nota 6.9, fiind a doua cea mai mare notă primită de jucătorii introduşi pe teren de către Edi Iordănescu, în repriza secundă.

  • Olimpiu Moruţan - 7.3
  • Ianis Hagi - 6.9
  • Valentin Mihăilă - 6.7
  • Louis Munteanu - 6.6
  • Darius Olaru - 6.6

Afla mai multe despre: belarus-romaniasilviu ilieianis hagi 

viewscnt
Articole similare