Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, pus la zid de fanii lui Rangers după ultima evoluţie! Săgeţi către Steven Gerrard

Ianis Hagi, pus la zid de fanii lui Rangers după ultima evoluţie! Săgeţi către Steven Gerrard

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost înlocuit de Steven Gerrard în minutul 58 al partidei dintre Livingston şi Rangers, scor 0-0. Fanii au protestat din tribune şi au cerut ca Hagi Jr. să fie utilizat în centru.

De când a fost transferat definitiv, Ianis Hagi are cifre slabe la Rangers. Decarul României nu a reuşit să marcheze vreun gol sau să dea o pasă decisivă, deşi a fost utilizat în patru partide oficiale.

Părerile fanilor scoţieni sunt împărţite. Pe de o parte, unii îi reproşează internaţionalului român că este puţin cam moale şi că nu oferă viteză jocului. Pe de altă parte, alţii consideră că fiul ”Regelui” este utilizat pe postul greşit de aripă dreaptă, când ar trebui să joace în spatele vârfului.

”Ianis trebuie să fie mai direct. Hagi şi Morelos trebuie scoşi din echipă săptămâna viitoare.”, a comentat un suporter pe Twitter.

”N-aş juca nici cu Hagi, nici cu Morelos, nici cu Kent în meciul următor.”, a spus altul.

”La momentul actual, nu Hagi e răspunsul. Ar putea să crească la Rangers, dar acum avem nevoie să cumpărăm un mijlocaş de clasă, care poate marca 20 de goluri pe sezon şi să dea mai multe assisturi.”, a scris un alt fan al lui Rangers.

„Ar trebui scos din echipă o lună. În afară de lovitura liberă cu Braga, cred că a fost un eşec. Cel mai slab jucător în acest sezon.”, s-a manifestat un suporter de-a dreptul furios.

Elevii lui Steven Gerrard se află pe primul loc în clasament, cu 10 puncte adunate după primele patru etape din campionatul Scoţiei.

„Steven Gerrard a arătat mina unui om dezamgăit, după ce echipa sa, Rangers, s-a zbătut pe Tony Macaroni Arena, fără a reuşi să înscrie. Rangers a făcut un meci slab şi nu poate arăta pe nimeni cu degetul pentru acest lucru.”, notează Daily Record, după partida dintre Livingston şi Rangers, încheiată printr-o remiză albă. 

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotiagerrard 

viewscnt
Articole similare