Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, reacţie după calificarea României la EURO: „Nu cred în coincidenţe, cred în destin!”

Ianis Hagi, reacţie după calificarea României la EURO: „Nu cred în coincidenţe, cred în destin!”

Echipa națională

Comentarii

România va participa la EURO 2024, după ce a învins Israel, scor 2-1.

Ianis Hagi, reacţie după calificarea României la EURO: „Nu cred în coincidenţe, cred în destin!” 

„Am reuşit să ne calificăm, suntem fericiţi. Aveam un plan, ştiam clar că va veni şi golul la un moment dat, suntem foarte fericiţi. Sincer, la golul meu, nici nu ştiu cum a ajuns mingea la mine, când am tras, ştiam că portarul va face pasul către bara a doua, aşa că am întors-o la colţul scurt.

Am fost pregătiţi pentru acest meci, mă bucur că am reuşit să marchez. Nu cred în coincidenţe, cred în destin, îţi faci singur destinul în funcţie de cum munceşti zilnic, Edi Iordănescu a muncit, eu am muncit, ne-am făcut singuri acest destin. Cred că am obţinut pe merit această calificare”, a declarat Ianis Hagi după meci, potrivit Prima TV.

La Felcsut, pe Pancho Arena, în faţa a 600 de suporteri tricolori, Israel a deschis scorul încă din minutul 2, când a marcat Eran Zahavi, lăsat liber în careu la un corner. Românii au egalat în minutul 10, prin George Puşcaş, care a urmărit şi a trimis în plasă mingea revenită din bara transversală la şutul lui Drăguş. Acelaşi Drăguş a trimis în bară în minutul 24, iar gazdele au replicat după opt minute: Zahavi l-a lansat perfect pe Glokh, care a intrat în careu şi a şutat, dar Moldovan a fost la post.

În minutul 38 Puşcaş a trimis spre poartă şi a căzut în careu, însă portarul israelian a prins. Repriza secundă a început cu tricolorii în atac şi Puşcaş a şutat în minutul 47, când Glazer a respins în corner. După un minut, Raţiu a făcut o cursă pe partea dreaptă, a trimis bine în careu şi Răzvan Marin a şutat peste poartă. Al doilea gol al României a venit în minutul 63. Puşcaş a pasat către Răzvan Marin, acesta a trimis la Ianis Hagi care a încercat să paseze în faţa porţii.

Balonul i-a revenit lui Ianis care a şutat cu stângul, la colţul scurt, şi a înscris. În minutul 74 Mihăilă a ratat incredibil din faţa porţii, iar atacantul Parmei a primit roşu direct în minutul 85, pentru un fault la Turgeman. S-a încheiat 2-1 şi România va merge la Euro 2024.

Afla mai multe despre: ianis hagiechipa nationalaeuro 

viewscnt
Articole similare