You are here:

Ianis Hagi, reacţie după ce tatăl său a declanşat un scandal pentru că nu a fost convocat la naţională

Ianis Hagi, reacţie după ce tatăl său a declanşat un scandal pentru că nu a fost convocat la naţionalăgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi a publicat un mesaj în limba engleză pe o reţea de socializare, sâmbătă, la o zi după ce tatăl său a declanşat un scandal imens pentru că mijlocaşul Viitorului nu a fost convocat de către Cosmin Contra la prima reprezentativă a României.

"Pasiunea pentru acest sport este mai presus de toate", a notat Ianis, pe Instagram, alături de o captură făcută în momentul în care sărbătorea unicul gol al victoriei cu CSM Poli Iaşi.

Antrenorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, l-a criticat dur pe selecţioneul Cosmin Contra că nu l-a convocat pe fiul său, Ianis Hagi, la echipe naţională şi nici pe Bogdan Ţîru, în schimb i-a chelamt la lot pe fundaşii Ionuţ Nedelcearu, care s-a îmbătat în cantonamentul echipei Dinamo, şi Cosmin Moţi, care nu a evoluat în ultima perioadă la Ludogoreţ.

"Chiar dacă e băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, Viitorul e pe locul 3, a fost cel mai bun jucător în pregătire, cel mai decisiv jucător în 2018, el cu Mitriţă, din toată Divizia A şi nu e convocat. Şi zice că vrea să întinerească echipa. Dar de ce? Pentru că e băiatul lui Hagi, nu? Aceeaşi poveste ca acum trei ani. Înţeleg că asta e România, dar nu suntem pe drumul bun", a declarat Hagi, în conferinţa de presă de după meciul FC Viitorul - CSM Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: ianishagicontra 

viewscnt
Articole similare