You are here:

Ianis Hagi s-a căsătorit religios cu Elena! Mireasa a impresionat în biserică. Cine s-a remarcat printre invitaţi

Ianis Hagi s-a căsătorit religios cu Elena! Mireasa a impresionat în biserică. Cine s-a remarcat printre invitaţi

Diverse

Comentarii

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi şi component al Generaţiei de Suflet a fotbalului românesc, s-a căsătorit religios cu Elena Tănase, duminică, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală.

Ianis Hagi s-a căsătorit religios cu Elena. Cine a participat la ceremonia de la Biserica Sfântul Visarion

Ceremonia a fost una relativ restrânsă, cu familiile şi apropiaţii celor doi. Printre cei prezenţi s-a numărat Mircea Geoană.

Mireasa a purtat o rochie superbă cu trenă lungă şi un voal spectaculos. Ianis a optat pentru o ţinută cu pantaloni negri şi sacou alb.

Conform a1.ro, Ianis şi Elena i-au ales ca naşi pe Naciadis Costel si Andreea, un cuplu de afacerişti din Constanţa, Costel fiind fiul lui Tănase Naciadis, naşul lui Gică Hagi.

Cei doi s-au cununat civil în ziua de Crăciun anul trecut, eveniment la care au participat 400 de invitaţi.

Petrecerea de nuntă va avea loc la Palatul Ştirbey, din Buftea, începând cu ora 19.00. Sutele de invitaţi se vor delecta în ritmurile muzicii machedoneşti a trupei Pindu, dar şi pe muzica Corneliei Rednic, a lui Smiley şi a unei formaţii din Grecia.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani şi-a cerut iubita în căsătorie în iunie 2023, la Paris. Elena Tănase are 24 de ani şi este din Constanţa, fiind de origine aromână.

Ianis Hagi şi Elena s-au căsătorit religios chiar în ziua în care la Berlin se dispută finala Campionatului European de fotbal între Spania şi Anglia. România, cu Ianis Hagi în componenţă, a ajuns până în optimil de finală ale turneului din Germania.

Ianis şi soţia sa au fost prezenţi, miercuri, la nunta lui Denis Drăguş cu Vanessa, unde tânărul fotbalist a venit cu un noul look, el apârând cu părul scurt.

După nunţile lui Ianis şi Denis, urmează o altă nuntă a unui component al Generaţiei de Suflet: Andrei Burcă urmând să se căsătorească marţi cu iubita sa, Mara.

Afla mai multe despre: ianis hagielena tanasenunta ianis hagi 

viewscnt
Articole similare