You are here:

Ianis Hagi s-a enervat şi a intervenit: „Nu mai folosiţi declaraţiile lui Giovanni Becali ca şi cum ar fi ale mele!”

Ianis Hagi s-a enervat şi a intervenit: „Nu mai folosiţi declaraţiile lui Giovanni Becali ca şi cum ar fi ale mele!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a intervenit după declaraţiile făcut de Giovanni Becali despre el.

Răspunsul lui Ianis Hagi pentru Giovanni Becali 

Giovanni Becali, cunoscutul impresar, a intervenit recent şi a spus că Ianis Hagi are o situaţie complicată la Rangers, iar ofertele ar putea veni în iarnă doar dacă mijlocaşul român prinde minute la scoţieni.

Ianis Hagi a cedat nervos şi a ţinut să dea o replică pe reţele sale de socializare.

„Cu tot respectul pentru presă şi ca să clarific, vă rog nu mai folosiţi declaraţiile lui Giovanni Becali ca şi cum ar fi ale impresarului meu sau ale mele.

Nu este impresarul meu, sunt sub contract cu agenţia Actalent de mai bine de 4 ani şi ei sunt singurii care mă reprezintă şi care vorbesc în numele meu", a fost mesajul postat de Hagi, la InstaStory. 

Ce a declarat Giovanni Becali despre Ianis Hagi

„Lui Ianis i se întâmplă un lucru pe care îl contestă şi suporterii. Dacă ne uităm la rezultatele pe care le-a avut Glasgow până acum, Rangers a făcut un meci egal şi Celtic s-a dus la două puncte, i-au bătut cu 3-0 şi în meciul direct şi sunt la 5 puncte, deci situaţia primului loc e cam rezolvată în Scoţia. Nu e ca în Anglia, unde poţi să revii cum a revenit Manchester City de la 5-6 puncte de Arsenal şi a terminat pe locul 1.

În Scoţia sunt două echipe mari şi late care joacă pentru primele două locuri. Şi se pare că Glasgow (n.r. Rangers) e destinată să rămână pe locul doi. Ăsta e un avantaj pentru Ianis pentru a putea, mai ales cu ajutorul suporterilor care sunt nemulţumiţi de acest Clement, să poată să revină să joace şi chiar să fie titular la Glasgow Rangers.

Ar fi păcat să nu joace măcar până în iarnă, chiar titular, după care, după modul cum va juca, probabil din iarnă vor exista alte oferte”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangersgiovanni becali 

viewscnt
Articole similare