You are here:

Ianis Hagi susţine că familia l-a ajutat să joace mai bine. "Mă bucur mai mult de fotbal acum"

Ianis Hagi susţine că familia l-a ajutat să joace mai bine. "Mă bucur mai mult de fotbal acum"
Comentarii

Ianis Hagi a declarat faptul că vizita făcută de familia sa în această iarnă, de sărbători, l-a ajutat foarte mult.

Ianis Hagi susţine că familia l-a ajutat să joace mai bine

Ianis Hagi (22 de ani), evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv la Rangers, iar după ultimele sale evoluţii bune, internaţionalul român a fost întrebat care este motivul pentru care joacă aşa bine.

Pentru The Scottish Sun, Ianis a declarat că familia este motivul pentru care evoluţiile sale s-au îmbunătăţit şi că datorită venirii lor în perioada sărbătorilor, aceste se simte mult mai bine.

"Părinţii mei mă vizitează de fiecare dată când au posibilitatea. Mă ajută, cu siguranţă. Am fost norocos să-i am alături de Crăciun şi de Revelion. Am fost foarte fericit! După Anul Nou, s-au întors în România, pentru a-şi relua activităţile.

"Se vede şi în evoluţiile mele de pe teren că vizita lor m-a ajutat enorm. Mă bucur mai mult de fotbal acum. E foarte frumos să îi am pe cei dragi lângă mine, am cu cine discuta", a declarat Ianis Hagi, pentru The Scottish Sun.

Ianis Hagi a mai vorbit şi despre perioada sa fotbalistică şi despre evoluţiile sale din ultima perioadă.

"Sunt mulţumit cu prestaţiile mele de până acum. Întotdeauna am spus că vreau să-mi îmbunătăţesc jocul, sunt încă la începutul carierei. Îmi doresc să fiu şi mai puternic până la finalul sezonului

"Cred că mă apăr mai bine acum. Per total, îmi ajut mai mult echipa. Mereu e loc de progres însă", a mai spus Ianis.

La ultima partidă a lui Rangers din campionatul Scoţiei, meci împotriva celor de la St. Johnstone, Ianis Hagi a marcat unicul gol al partidei, iar echipa antrenată de Steven Gerrard a reuşit victoria, care le consolidează drumul spre câştigarea titlului. 

Rangers este pe primul loc în Scottish Premiership şi are în 26 de meciuri, 75 de puncte, cu 20 mai multe decât ocupanta locului doi, Celtic.

Ianis Hagi are 5 goluri marcate şi 11 assist-uri în 30 de meciuri jucate în tricoul lui Rangers. Internaţionalul român este cotat la 6 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare